H Κατερίνα Γερονικολού γύρισε στην παλιά αγάπη της! (pics)

Η Κατερίνα Γερονικολού αυτή τη σεζόν δε βρίσκεται σε κάποια τηλεοπτική σειρά, αφού μετά το τέλος της καθημερινής σειράς του ANT1 “Αν ήμουν πλούσιος“, δεν κέντρισε το ενδιαφέρον της κάποια άλλη πρόταση. Ωστόσο, μόλις οι παραστάσεις αρχίσουν και πάλι, η γνωστή ηθοποιός θα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην επιτυχημένη παράσταση της Μιμής Ντενίση “Από Σμύρνη… Σαλονίκη”.

Προς το παρόν, η Κατερίνα Γερονικολού ξεκουράζεται και απολαμβάνει τα ταξίδια και τον ελεύθερο χρόνο της. Μπορεί το καλοκαίρι που πέρασε να ήταν ιδιαίτερο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όμως εκείνη χάρηκε τις διακοπές και τις αποδράσεις της σε διάφορα μέρη της Ελλάδας μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Σήμερα, η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να θυμηθεί τα παλιά και να ασχοληθεί ξανά με μια δραστηριότητα που αγαπάει πολύ. Ο λόγος για το τένις. Η Κατερίνα Γερονικολού φόρεσε τα αθλητικά της, πήγε στο γήπεδο και ξεκίνησε το παιχνίδι. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν φυσικά στο πλευρό της και την απαθανάτισε εν δράσει.

“Οι Παλιές Αγάπες”, σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram.

Δες φωτογραφίες:

Η Κατερίνα Γερονικολού εν δράσει!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss