H Κατερίνα Καινούργιου φοράει τα slip dresses με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο

Δες με ποια στυλιστική λεπτομέρεια επιλέγει να τα αναδείξει.

H ξανθιά παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Eυτυχείτε» είναι υπέρμαχος των φορεμάτων και αυτό δεν είναι μόνο κάτι που έχει δηλώσει η ίδια αλλά και κάτι που βλέπουμε καθημερινά μέσα από τις εμφανίσεις της στο πλατό της εκπομπής της. Girly mini, ladylike midi, ρομαντικά maxi φορέματα εναλλάσσονται στη λίστα με τις επιλογές της.

Σε αυτήν την άτυπη «λίστα» με σύνολα –την οποία δημιουργεί με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Γεωργίας Παντελέ – τα slip dresses κατέχουν περίοπτη θέση. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, έχει φορέσει το τελευταίο διάστημα ένα λευκό lingerie φόρεμα, ένα μπορντό και ένα σε tie-dye μοτίβο. Το κοινό, όμως, σε αυτά τα outfits δεν είναι μόνο το ύφος του φορέματος της Κατερίνας αλλά και το αξεσουάρ που επιλέγει να τους προσθέσει: μία ζώνη στη μέση.

Δερμάτινη, για πιο rock αποτέλεσμα, στην πρώτη περίπτωση και υφασμάτινη για neo-romantic looks, στη δεύτερη. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες από εμάς φοράνε αυτά τα φορέματα που μοιάζουνε περισσότερο με homewear και λιγότερο «κανονικά» φουστάνια, χωρίς κάνενα αξεσουάρ στη μέση. Το styling tip όμως της Κατερίνας μας ξυπνάει μία νέα οπτική και μας κάνει να βλέπουμε αυτό το sexy –από τη φύση του- κομμάτι ως ένα απλό, street ρούχο. Και αυτή η νέα οπτική είναι πολύ ενδιαφέρουσα!
Δες επίσης: White Wellies: Εσύ άσπρες, λαστιχένιες μπότες θα φορέσεις φέτος;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss