H κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel μόλις έκανε το πρώτο της εξώφυλλο

Η 16χρονη Deva Cassel ήταν το cover girl του γαλλικού ELLE (και ήταν και μία καλλονή).

Αυτή η «Μικρή Κυρία» μεγάλωσε! Δεν αναφερόμαστε στο ομώνυμο μυθιστόρημα εποχής της Louisa May Alcott αλλά στη 16χρονη κόρη ενός από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια που πέρασαν ποτέ από το καλλιτεχνικό στερέωμα, της Monica Bellucci και του Vincent Cassel. H 16χρονη, Deva Cassel, αφού έκανε τα πρώτα της βήματα στο modelling πέρυσι – φωτογραφήθηκε και περπάτησε για τους Dolce & Gabbana- φέτος έκανε και το πρώτο της εξώφυλλο περιοδικού και μάλιστα σε διεθνή τίτλο, στο γαλλικό ELLE. 

H πανέμορφη νεαρά φόρεσε ένα πουά, ασπρόμαυρο φόρεμα από τον αγαπημένο Οίκο Μόδας της μητέρας της –ναι, οι Dolce & Gabbana είναι αυτοί που αναφέραμε παραπάνω- και ένα μαύρο κορσέ, ποζάροντας με τα μαύρα της μαλλιά ελεύθερα σε γαλάζιο φόντο. Το Φεβρουάριο είχε πρωταγωνιστήσει και στην καμπάνια του αρώματος «Shine» του ίδιου ιταλικού σχεδιαστικού διδύμου ως κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής εκστρατείας του, κάνοντας ολόκληρο τον πλανήτη να σχολιάζει για τη γονιδιακή της τελειότητα.
Η περήφανη μαμά, Monica, ανέβασε το εξώφυλλο του ELLE και στο δικό της λογαριασμό στο Ιnstagram γράφοντας στο caption της φωτογραφίας: «Μία φορά και έναν καιρό ήτνα ένα μικρό κορίτσι. Ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα! Μακάρι η ζωή να σε ‘φροντίζει’ πάντα αγάπη μου».

Θα κλίσουμε με το κλισέ «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά» και δεν ξέρουμε ακόμα αν η Deva ασχοληθεί και με τον κινηματογράφο αλλά στον χώρο της μόδας φαίνεται πως έχει όλα τα εχέγγυα να τα πάει περίφημα.
Δες επίσης: Trend Alert: Tα cropped blazers φέτος δικαιώνονται

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss