H νέα αναβολή για το sequel του Shazam φέρνει ένα πιθανό πρόβλημα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Το Shazam αποτελεί την νέα ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος των Warner Bros. και DC, με πρωταγωνιστή τον Zachary Levi και μετά την κριτική μας για την ταινία, έχουμε το sequel να μεταφέρεται από τις 4 Νοεμβρίου 2022 στις 2 Ιουνίου 2023.

Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα (τώρα μπορεί να είναι και πιο έντονο) η αλλαγή στην ημερομηνία ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στην ταινία Shazam 2 και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως οι μικροί ηθοποιοί θα έχουν μεγαλώσει αρκετά και φυσιογνωμικά σίγουρα θα φαίνεται αυτό μετά από τόσα χρόνια. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως τα γυρίσματα έγιναν το 2018 και τα αντίστοιχα ίσως πάνε για το 2022 με την νέα ημερομηνία του sequel. Συνεπώς ανάλογα και με την πλοκή ή το πως θα είναι γενικότερα η συνέχεια, θα πρέπει να δούμε πως θα διαχειριστεί η παραγωγή αυτό το γεγονός.

Η υπόθεση για την πρώτη ταινία είναι η εξής: Όλοι έχουμε έναν σούπερ ήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται λίγη μαγεία για τον αναδείξουμε. Στην περίπτωση του Billy Batson, το μόνο που χρειάζεται είναι να φωνάξει τη λέξη SHAZAM!. Αυτό το 14χρόνο υιοθετημένο παιδί μπορεί να μεταμορφώνεται στον ενήλικο σούπερ ήρωα Shazam, ύστερα απο την συνάντηση του με έναν αρχαίο μάγο. Αν και παραμένει παιδί μέσα στο καλογυμνασμένο κορμί του Shazam, ο Billy ξεφαντώνει με την ενήλικη εκδοχή του κάνοντας αυτό που θα έκανε κάθε έφηβος με σούπερ δυνάμεις: περνάει τέλεια! Μπορεί να πετάξει? Έχει όραση με ακτίνες X? Βγάζει κεραυνούς απο τα χέρια του? Μπορεί να αποφύγει τα τέστ στο σχολείο? Ο Shazam θα δοκιμάσει τα όρια της αντοχής του με την απολαυστική απερισκεψία ενός παιδιού. Ομως θα χρειαστεί να τιθασεύσει αυτές τις δυνάμεις γρήγορα, για να μπορέσει να πολεμήσει τις θανάσιμες δυνάμεις που ελέγχει ο Dr. Thaddeus Sivana.

Η σκηνοθεσία είναι του David F. Sandberg, ενώ πρωταγωνιστούν οι Asher Angel, Zachary Levi, Mark Strong, Grace Fulton, Jack Dylan Grazer, Ian Chen, Jovan Armand, Faithe Herman, Ron Cephas Jones, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss