H νέα εκδοχή του trend με τους τονισμένους ώμους είναι ακαταμάχητη

Θα σπάσει τη μονοτονία των καθημερινών σου εμφανίσεων!

Αφού μείναμε με τα loungewear ρούχα μας για το μεγαλύτερο μέρος της περσινής χρονιάς, το καλό ντύσιμο έχει μετατραπεί σε κάτι που περιμένουμε με ανυπομονησία να ξανακάνουμε κάποια στιγμή. Να ντυθούμε καλά για να πάμε στο σούπερ μάρκετ; Δεν θα συμβεί, έχουμε τα loungewear ρούχα μας γι’ αυτό. Από την άλλη, σίγουρα θα περιποιηθούμε ακόμα και για τις πιο απλές κοινωνικές επαφές, όπως ένα μεσημεριανό με τις φίλες μας μέσω Zoom.

Το ερώτημα παραμένει: Έχει ο μινιμαλισμός άραγε δώσει τη θέση του στον μαξιμαλισμό; Οι πρόσφατες τάσεις όπως τα φανταχτερά κοσμήματα, οι oversized γιακάδες, τα μεταλλικά υφάσματα, τα φτερά και τα κρόσσια με στρας, όλα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ας προσθέσουμε τώρα σε αυτά τα εκκεντρικά στυλ και τους τονισμένους ώμους.

Σίγουρα, οι τονισμένοι ώμοι είναι μέσα στα trends εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια. Ωστόσο, η τάση των τονισμένων ώμων αυτήν τη σεζόν είναι λίγο διαφορετική. Αυτήν την φορά, οι ώμοι εκτινάχτηκαν προς τα πάνω και πλάτυναν υπερβολικά. Απλά μπλουζάκια, σακάκια, ακόμα και φορέματα με πούλιες με υπερβολικά τονισμένους ώμους εμφανίζονται σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής.

Όμως, το να συνδυάσεις ρούχα με υπερβολικά τονισμένους ώμους μπορεί να σου φανεί δύσκολο. Πριν επενδύσεις στο trend, είναι σημαντικό να έχεις στο νου σου πως οι υπερβολικά τονισμένοι ώμοι μπορεί να μην κολακεύουν όλα τα σώματα. Οι φαρδιοί ώμοι μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσει κάποιος με μικρές πλάτες και με καμπύλες στο κάτω μέρος του σώματος του ένα ισορροπημένο look. Αυτοί με φαρδιές πλάτες καλύτερα να αντισταθούν σε αυτό το trend.

Ενώ η τάση με τους έντονα τονισμένους ώμους εκτείνεται σε πολλές κατηγορίες ρούχων, το να επενδύσεις σε πολλά κομμάτια ίσως δεν είναι μια έξυπνη κίνηση καθώς οι υπερβολικά τονισμένοι ώμοι δεν βρίσκονται στα trend τσαρτ πολύ συχνά. Γι’ αυτό, θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ένα κλασσικό κομμάτι όπως ένα μπλέιζερ με βάτες ή ένα κορμάκι. Για μια ακόμη φορά, κοιτάζουμε κάποιους από τους αγαπημένους μας influencers, για έμπνευση για το πώς να φορέσουμε αυτό το κομμάτι.

Δες επίσης: 8 κομψές θήκες κινητών για τα κορίτσια που έχουν εντοπίσει πιο είναι το επόμενο must have αξεσουάρ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss