H νέα σειρά του Netflix που θα κάνει χαμό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Οι σειρές του Netflix τα τελευταία χρόνια κάνουν τόσο μεγάλη επιτυχία, με το το Shadow And Bone να είναι μια ακόμα που ετοιμάζεται και να λέγεται πως είναι από τις καλύτερες μάλιστα.

Τα βιβλία φαντασίας της Leigh Bardugo θα μεταφερθούν στην streaming πλατφόρμα με την επίσημη υπόθεση να είναι η εξής: “Η σειρά Shadow and Bone μας μεταφέρει σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από πολέμους, εκεί όπου μια ορφανή κοπέλα η Alina Starkov μόλις εξαπέλυσε μια απίστευτη δύναμη που θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την απελευθέρωση της χώρας της. Με την τερατώδη απειλή του Shadow Fold να καραδοκεί, η Alina πρέπει να ξεχάσει όσα ήξερε και να εκπαιδευτεί ως μέρος ενός ελιτ στρατού μάγων, γνωστού και ως Grisha. Αλλά καθώς παλεύει να ακονίσει τις δυνάμεις της, διαπιστώνει ότι σύμμαχοι και εχθροί μπορούν να μοιάζουν περισσότερο από όσο νόμιζε, διότι σε αυτόν τον άνισο κόσμο τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Όλα διακυβεύονται στην κόψη του ξυραφιού και στην υπόθεση εμπλέκεται και μια συμμορία εγκληματιών και έτσι θα χρειαστούν περισσότερα από τη μαγεία για να επιβιώσουν.”

Showrunner είναι ο Eric Heisserer, η σειρά θα έχει 8 επεισόδια και παίζουν οι Jessie Mei Li, Ben Barnes, Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young, κ.α. Η πρεμιέρα για την σειρά είναι τον Απρίλιο του 2021 από το Netflix.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss