H νέα ταινία που θα… απογειώσει τον Tom Hardy – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Ο Tom Hardy σίγουρα είναι ένας από τους πιο σταθερούς και πλέον αξιόπιστους ηθοποιούς της εποχής μας, με μια απίστευτη γκάμα ρόλων και μετά το επιεικώς μέτριο Capone, επιστρέφει δυναμικά.

Με τα τελευταία χρόνια να έχει συνεχώς ανοδική πορεία ο νέος ρόλος του Hardy σίγουρα θα συζητηθεί και βασίζεται στην αυτοβιογραφία «Unreasonable Behavior» που έγραψε ο φωτογράφος Don McCullin και έχει να κάνει με το πολυετές ταξίδι του φημισμένου φωτογράφου.

Η ταινία θα εκτυλίσσεται από την παιδική του ηλικία, εκεί όπου πάσχιζε με την φτώχεια στο Λονδίνο (που ήταν γεμάτο προβλήματα από τους πολέμους) μέχρι και τα χρόνια της μεγάλης του δημιουργίας, όπου και εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο καταξιωμένους πολεμικούς φωτογράφους όλων των εποχών. Είχε καταγράψει πολύ σημαντικά γεγονότα όπως o πόλεμος στο Βιετνάμ, οι συγκρούσεις στη Βόρεια Ιρλανδία αλλά και παράλληλα την επιδημία του AIDS στην Αφρική.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία της Angelina Jolie, σεναριογράφος είναι ο Gregory Burke (του εξαιρετικού «71»), ενώ ο Tom Hardy θα είναι και παραγωγός.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss