H πρώτη κωφή ηθοποιός που θα παίξει σε ταινία της Marvel – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Έχουμε τέλος εποχής λοιπόν για την Marvel όπως την συνηθίσαμε, με πολλές ταινίες να γίνονται για την Phase 4. Μια από αυτές που υπάρχουν στο πρόγραμμα είναι και η ταινία Eternals.

Στην ταινία θα υπάρξει και η Lauren Ridloff, πρώτη κωφή ηθοποιός της Marvel που θα υποδυθεί την Makkari, η οποία παρόλο που δεν είναι κωφή στα κόμικ, προσαρμόστηκε ως τέτοια στην συγκεκριμένη προσπάθεια, για να δώσει μια μεγάλη ευκαιρία.

H ίδια δήλωσε στο Movieweb πως είναι ενθουσιασμένη που της δόθηκε αυτή η ευκαιρία και νιώθει πως είναι πολύ σημαντικό που εκπροσωπεί την συγκεκριμένη κοινότητα και αποτελεί πλέον κομμάτι του MCU.

Στο παρελθόν έχει παίξει στη σειρά The Walking Dead και έχει κερδίσει μια υποψηφιότητα το 2018 στα βραβεία Tony για τον ρόλο της στην αναβίωση του έργου Τα παιδιά ενός κατωτέρου Θεού. Το 2000 είχε κερδίσει τον τίτλο της Miss Deaf America. Θα την δούμε και στο Sound Of Metal.

Είναι η πρώτη από την Phase 4 που θα εξελίσσεται μετά το Avengers: Endgame, με την επίσημη σύνοψη να είναι η εξής: “Marvel Studios’ “The Eternals” features an exciting new team of Super Heroes in the Marvel Cinematic Universe, ancient aliens who have been living on Earth in secret for thousands of years. Following the events of “Avengers: Endgame”, an unexpected tragedy forces them out of the shadows to reunite against mankind’s most ancient enemy, The Deviants.”

H σκηνοθεσία είναι από την Chloé Zhao και πρωταγωνιστούν οι Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Icaris), Kit Harington (Black Knight), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Gemma Chan (Sersi), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh).

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss