H συνεργασία Dr. Martens x Keith Haring κάνει αυτές τις εμβληματικές μπότες ακόμα πιο cool

Η πιο artistic συλλογή των Dr. Martens μέχρι στιγμής!

Τα Dr. Martens είναι τα πιο διαχρονικά μποτάκια στη βιομηχανία της μόδας και ίσως η πιο σταθερή αξία στην ντουλάπα μας. Είναι οι αγαπημένες μας χειμωνιάτικες μπότες και συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και φέτος το brand, θέλοντας να γιορτάσει τη μεγάλη κληρονομιά του σπουδαίου καλλιτέχνη, Keith Haring, κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα μια συλλογή εμπνευσμένη από το έργο τού. Αν είσαι σαν εμάς, θες σίγουρα να αποκτήσεις πάνω από ένα ζευγάρι.

Κάθε ζευγάρι παπούτσια είναι διακοσμημένο με ένα από τα άμεσα αναγνωρίσιμα σχέδια του καλλιτέχνη. Μπορείς να επιλέξεις μάλιστα ανάμεσα σε τρία διαφορετικά στυλ: Το εμβληματικό 1460 Boot του brand (δηλαδή τις best-seller αρβύλες του) και δύο διαφορετικές εκδοχές των 1461 Oxfords, όλες τις βρίσκουμε σε τιμές από €169,00 έως €199,00 (συν μερικά παιδικά παπούτσια που είναι ακόμη φθηνότερα για εσάς με μικρά ποδαράκια!).

Τα 1461 Oxfords είναι διαθέσιμα σε ασπρόμαυρο, με τα iconic illustrations του Haring, ή σε μαύρο, διακοσμημένα με τις χαρακτηριστικές φιγούρες των σχεδίων του. Σε ένα πρόσφατο δελτίο τύπου, το brand διαβεβαίωσε πως η νέα συλλογή «σχεδιάστηκε για να αποτίσει φόρο τιμής σε ένα άτομο που ζούσε σύμφωνα με τη νοοτροπία του Dr. Martens κάθε μέρα». Ο Haring, του οποίου ο σκοπός είναι να κάνει την τέχνη προσιτή σε όλους, είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, παρόλο που πολλοί γνωρίζουν τα έργα του και όχι το όνομά του. Η ευκαιρία να αποκτήσεις ένα κομμάτι της δουλειάς του και να το έχεις μαζί σου με κάθε βήμα, είναι συναρπαστική τόσο για τους λάτρεις του Haring όσο και για τους φανατικούς των «Docs».

Εάν δεν έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου «Docs», αυτά τα νέα σχέδια αποτελούν το τέλειο πρώτο ζευγάρι για τον χειμώνα. Από την άλλη, αν τα φοράς συχνά, δεν θες να χάσεις αυτήν την καινούργια limited-edition συλλογή. Όπως και να έχει, αυτά τα παπούτσια θα φέρουν έναν καλλιτεχνικό αέρα στις street style εμφανίσεις σου.

Δες επίσης: Επτά vintage trends στα κοσμήματα που έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss