H ταινία Batman V Superman είχε ένα πιο ανατρεπτικό origin για την Wonder Woman – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 1   Average: 3/5]


H ταινία Batman V Superman είχε σετάρει πολλά γεγονότα για την συνέχεια της DC και ο Zack Snyder αποκάλυψε με το tweet που θα δείτε παρακάτω μια διαφορετική προσέγγιση της Wonder Woman.

Ο Zack Snyder παρουσιάζει την ηρωίδα το 1854 και η συγκεκριμένη φωτογραφία (στην οποία μάλιστα κρατάει και 3 κεφάλια) και συγκεκριμένα παρουσιάζει την Wonder Woman στον Κριμαϊκό Πόλεμο (1853-1856), με το origin story να είναι το αυθεντικό που είχε σχεδιαστεί. Ωστόσο όλα άλλαξαν όταν ανέλαβε η Patty Jenkins, που θεώρησε πολύ σκληρή την συγκεκριμένη εκδοχή και μας έδωσε την δική της ματιά.

Η υπόθεση για την ταινία ήταν η εξής: Ο σκοτεινός ιππότης του Gotham υπό τον φόβο των ενεργειών του θεοειδή υπερήρωα, τον οποίο δεν ελέγχει κανένας, τα βάζει με τον σωτήρα της Metropolis, ενώ ακόμα ο κόσμος αναρωτιέται τι ήρωα πραγματικά χρειάζεται. Την ώρα που ο Batman έρχεται αντιμέτωπος με τον Superman, μία νέα απειλή έρχεται στο προσκήνιο, βάζοντας την ανθρωπότητα σε μεγάλο κίνδυνο.

Στo Batman V Superman: Dawn Of Justice πρωταγωνιστούν οι Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Gal Gadot και αρκετοί ακόμα, σε σκηνοθεσία του Zack Snyder.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss