H ταινία Firestarter είναι μια ακόμα που δεν… γλίτωσε από remake – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Τα remake παλιών ταινιών αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο και η ταινία Firestarter θα αποκτήσει ένα ακόμα τέτοιο, όπως ανακοινώθηκε σε μια ακόμα προσπάθεια του παρελθόντος.

Η παραγωγή θα είναι από το στούντιο της Blumhouse, την σκηνοθεσία του remake έχει αναλάβει ο Akiva Goldsman («Winter’s Tale»), ενώ το σενάριο είναι από τον Scott Teems («Rectify», Quarry) και η σκηνοθεσία από τον Keith Thomas. Πλέον έγινε γνωστό πως ο Zac Efron θα είναι πρωταγωνιστής ως ο πατέρας της Andy McGee.

Η υπόθεση για την original ταινία είναι η εξής: «O Andrew και η Vicky McGee γνωρίζονται και γίνονται ζευγάρι, κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως πειραµατόζωα, ενόσω είναι ακόµη φοιτητές. Το πείραµα στο οποίο υποβάλλονται καλύπτεται από µυστήριο και φαίνεται να έχει σχέση µε τις ψυχικές δυνατότητες. Μετά από χρόνια, όταν ο Andrew και η Vicky παντρεύονται και αποκτούν µια κόρη, την Charlie, ανακαλύπτουν ότι το παιδί τους έχει την ικανότητα να βάζει φωτιές µόνο και µόνο µε τη σκέψη της. Φυσικά, η κυβέρνηση εκδηλώνει τεράστιο ενδιαφέρον για την Charlie ενώ στελέχη µιας µυστικής υπηρεσίας µε τον τίτλο «The Shop» θέλουν να τη βάλουν σε καραντίνα και να τη µελετήσουν. Η τροπή που παίρνουν τα πράγµατα, όµως θέτει την κατάσταση εκτός ελέγχου και η µικρή Charlie συχνά δεν µπορεί να ελέγξει τις δυνάµεις της, ξετυλίγοντας την πλεκτάνη που έχει στηθεί από σκοτεινά κέντρα.»

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss