H ταινία The New Mutants παρά το “κράξιμο” και τα προβλήματα έχει καλά νέα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Εδώ και πολλά χρόνια περιμένουμε την ταινία: The New Mutants“, η οποία κυκλοφόρησε και γράψαμε την άποψη μας. Είχε πολλές καθυστερήσεις από το 2017, αποδείχθηκε παταγώδης αποτυχία τόσο στις κριτικές, όσο και στις αίθουσες (με οριακά 20 εκ. εισπράξεις), αλλά έχει καλά νέα. Εξελίσσεται σε μεγάλη επιτυχία στα VOD, χωρίς ωστόσο επίσημα νούμερα αλλά είναι στην πρώτη θέση πολλών υπηρεσιών, όπως τα Fandago και Vudu, συνεχίζοντας δυναμικά.

Η ταινία, που βασίζεται στο ομότιτλο κόμικ του 1982, δημιουργήθηκε από τους Chris Claremont και Bob McLeod και έχει την εξής σύνοψη: “Σε αυτή την τρομακτική και γεμάτη δράση ταινία που βασίζεται στη σειρά κόμικς MARVEL, πέντε νέοι που έχουν ειδικές δυνάμεις μεταφέρονται σε ένα μυστικό ίδρυμα για να υποβληθούν σε θεραπείες (όπως τους έχει αναφερθεί) από τους κινδύνους των δυνάμεών τους. Σε αυτούς ανήκουν οι Danielle Moonstar aka Mirage (Blu Hunt), η οποία δημιουργεί ψευδαισθήσεις με τους φόβους των ανθρώπων, η Rahne Sinclair (Maisie Williams), που μετατρέπεται στην λυκάνθρωπο Wolfsbane, ο Sam Guthrie (Charlie Heaton), ο οποίος, ως Cannonball, μπορεί να πετάξει με ταχύτητες jet που προστατεύονται από ένα πεδίο δύναμης, ο Roberto da Costa γνωστός και ως Sunspot (Henry Zaga), που απορροφά και διοχετεύει ηλιακή ενέργεια και η Illyana Rasputin aka Magik (Anya Taylor-Joy).”

Σκηνοθέτης είναι ο Josh Boone (The Fault in Our Stars), ενώ πρωταγωνιστούν οι Maisie Williams (Game of Thrones) ως Wolfsbane, Anya Taylor-Joy (The Witch) στον ρόλο της Magik, Blu Hunt (The Originals), Henry Zaga (13 Reasons Why), Charlie Heaton (Stranger Things), Alice Braga (I am Legend).

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss