H ταινία Vendetta είναι μια από τις τελευταίες του Bruce Willis – Cineramen

Vendetta Theo Rossi; Bruce Willis Credit: Redbox

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η οικογένεια του Bruce Willis είχε ανακοινώσει πως ο ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία, οπότε ως συνέπεια ανέφεραν πως αποσύρεται από την υποκριτική, την οποία αγαπούσε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς η ασθένεια επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Η ανακοίνωση συνεχίζει λέγοντας πως είναι ιδιαίτερες οι στιγμές αυτές με την ασθένεια του Bruce Willis και ευχαριστούν όσους δείχνουν αγάπη και υποστήριξη, με την οικογένεια να είναι ενωμένη.

Μια από τις τελευταίες ταινίες του Bruce Willis είναι το Vendetta, που έχει την εξής σύνοψη: Όταν η κόρη του δολοφονείται βάναυσα και η νομική δικαιοσύνη φαίνεται απίθανη, ο Γουίλιαμ Ντάνκαν αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Η σκηνοθεσία και σενάριο είναι από τον Jared Cohn, ενώ παίζουν και οι Thomas Jane, Theo Rossi, Clive Standen, Mike Tyson, Jackie Moore, Derek Russo, Maddie Nichols, Kurt Yue, Eric Buarque, Lauren Buglioli, Caia Coley, Jesse O’Neill.
Ο ηθοποιός είχε προλάβει πριν επιδεινωθεί η υγεία του να γυρίσει 8 ταινίες, που είναι και οι τελευταίες στις οποίες θα εμφανιστεί (μαζί με την συγκεκριμένη) και είναι οι εξής (εδώ μπορείτε να δείτε μερικές πληροφορίες και θα αναφερθούμε αναλυτικά μελλοντικά):

Paradise City
White Elephant
Wire Room
Soul Assassin
The Wrong Place
Fortress: Sniper’s Eye
Vendetta

Η αφασία είναι μια διαταραχή που προκύπτει από βλάβη σε τμήματα του εγκεφάλου, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη γλώσσα και την ομιλία και στερεί την ικανότητα επικοινωνίας. Για τους λόγους αυτούς μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ομιλίας, γραφής και κατανόησης της λεκτικής και γραπτής γλώσσας. Δηλαδή, όσοι πάσχουν από αφασία μπορεί να μην καταλαβαίνουν ούτε τι λέμε εμείς, ούτε τι λένε αυτοί, ούτε τι δια …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss