H ταινία Wonder Woman 1984 έγραψε ιστορία και κάνει κάτι μοναδικό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Το sequel του Wonder Woman είναι γεγονός και είχαμε γράψει την άποψη μας για την πρώτη ταινία. Η ταινία Wonder Woman 1984 όχι μόνο κράτησε σαν ημερομηνία την 25η Δεκεμβρίου, αλλά θα κυκλοφορήσει στις Αμερικάνικες αίθουσες και παράλληλα στο HBO Max (και λέγεται πως θα είναι για ένα μήνα). Πλέον καταφέρνει κάτι μοναδικό, μιας και είναι η πρώτη ταινία όχι μόνο στο HBO Max αλλά και σε streaming που θα κυκλοφορήσε παράλληλα σε 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision, Dolby Atmos για μεγαλύτερη απόλαυση.

Από κει και πέρα, στo sequel του Wonder Woman σκηνοθέτιδα είναι και πάλι η Patty Jenkins, πρωταγωνίστρια φυσικά η Gal Gadot, ενώ villain θα είναι η Kristen Wiig στον ρόλο της villain Δρ. Μπάρμπαρα Αν Μινέρβα, ενώ παίζουν επίσης οι Chris Pine, Ravi Patel, Gabriella Wilde, Natasha Rothwell, κ.α. Παράλληλα ο Pedro Pascal θα παίξει τον supervillain Maxwell Lord.

Η ταινία Wonder Woman 1984 θα εξελίσσεται στη δεκαετία του 80 και την κόντρα ΗΠΑ-ΕΣΣΔ, ενώ ο Hans Zimmer θα επιστρέψει για να συνθέσει τη μουσική και πλέον περιμένουμε τις εξελίξεις.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss