H τελευταία ταινία του Chasdwick Boseman έχει βαθμολογία 100% – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Μια τεράστια απώλεια για το χώρο της υποκριτικής καθώς ο ηθοποιός Chadwick Boseman (γνωστός για τον ρόλο του Black Panther) έφυγε από την ζωή σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη που είχε με τον καρκίνο. Η τελευταία ταινία του Chadwick Boseman, Ma Rainey’s Black Bottom έχει βαθμολογία 100% στο Rotten Tomatoes.

Η ταινία έχει την εξής υπόθεση: Οι εντάσεις και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν κατά τη διάρκεια μιας απογευματινής ηχογράφησης στο Σικάγο της δεκαετιάς του 1920, καθώς μια μπάντα μουσικών περιμένει την ερμηνεύτρια, τη θρυλική «Mother of the Blues», Μα Ρέινι. Αργοπορημένη για το στούντιο, η ατρόμητη, φλογερή Μα βρίσκεται σε διαμάχη με τον λευκό μάνατζερ και παραγωγός της για τα δικαιώματα πάνω στη μουσική της. Καθώς το συγκρότημα περιμένει στην κλειστοφοβική αίθουσα της πρόβας του στούντιο, ο φιλόδοξος τρομπετίστας Λέβι που θέλει να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στη μουσική βιομηχανία παρακινεί τους συναδέλφους του μουσικούς σε μια εξομολόγηση ιστοριών, αληθινών και ψεύτικων που θα αλλάξουν για πάντα την πορεία της ζωής τους.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Δεκεμβρίου σε σκηνοθεσία George C. Wolfe και παίζουν μαζί με τον Chadwick Boseman οι Viola Davis, Glynn Turman, Colman Domingo, Michael Potts, Taylour Paige, Jonny Coyne, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss