H 4η σεζόν έρχεται με ακόμα πιο συναρπαστικούς προορισμούς!

Celebrity Travel

Με τις πρεμιέρες να κατακλύζουν τον τηλεοπτικό χάρτη τη φετινή σεζόν, Ο Νίκος Κοκλώνης κάνοντας τη διαφορά για ακόμα μία φορά, υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε προορισμούς που πολλοί ονειρεύτηκαν αλλά λίγοι τόλμησαν να εξερευνήσουν.

 

O άνθρωπος που από το 2017 παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τα πέρατα του κόσμου με τις εντυπωσιακές αποστολές του και τους εκλεκτούς καλεσμένους του, βάζει πλώρη για τη 4η σεζόν του Celebrity Travel μέσα από τη συχνότητα του Open.

Ανανεωμένος, ανατρεπτικός και πιο έτοιμος από ποτέ να αναλάβει τα «ηνία» της περιήγησης μας ανά τον κόσμο, ο Νίκος Κοκλώνης γίνεται ο καλύτερος ξεναγός στα πιο ονειρεμένα ταξίδια που κάναμε ποτέ!

Όπως είναι αναμενόμενο για τον Mr Travel, oι πρώτες του «στάσεις» για φέτος θα είναι πραγματικά άφθαστες και συναρπαστικές!

Οι ταξιδιωτικές περιπέτειες του Νίκου Κοκλώνη ξεκινούν με τον Παναμά και το εξωτικό Μπόκας ντελ Τόρο. Τη «σκυτάλη» παίρνει το Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, μια πόλη με πλούσια ιστορία και αντιθέσεις. Το Σαντιάγο, το Ελ Καλαφάτε αλλά και η Γη του Πυρός στη Χιλή που έρχονται στη συνέχεια, είναι μόνο μερικοί από τους προορισμούς που θα απολαύσουμε το φετινό χειμώνα.

Τα γυρίσματα του Celebrity Travel έχουν ήδη ξεκινήσει με τον Νίκο Κοκλώνη να μας υπόσχεται ότι οι φετινές εμπειρίες που θα μοιραστεί μαζί μας θα είναι λαμπερές, φαντασμαγορικές και εκρηκτικές όπως τα πυροτεχνήματα!

Στο πλευρό του, θα έχει όπως πάντα καλεσμένους-έκπληξη, πρόσωπα της επικαιρότητας που μαζί του θα ανακαλύψουν τις ομορφιές των προορισμών αλλά και θα εξομολογηθούν άγνωστα μέχρι σήμερα μυστικά τους.

Ο Νίκος Κοκλώνης, στη νέα σεζόν του Celebrity Travel τολμά να κάνει τη διαφορά, απορρίπτοντας τα κοινότυπα «must do» που έχουμε συνηθίσει στις ταξιδιωτικές εκπομπές και μας προετοιμάζει για αξέχαστες μαγευτικές εμπειρίες.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss