H Aθηνά Οικονομάκου μας είχε ήδη αποκαλύψει ότι είναι έγκυος μέσα από αυτές τις εμφανίσεις της

To πρώιμο maternity style της ηθοποιού είναι bohemian και θηλυκό… όπως και τα περισσότερα looks της τα τελευταία χρόνια.

Πριν από λίγη ώρα η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε μέσω Instagram τη δεύτερη εγκυμοσύνης της, με ένα τρυφερό post όπου κρατάει αγκαλιά τον Μάξιμο και κάνει τον αριθμό «δύο» με τα δάχτυλά της. Η ανάρτησή της έχει πάρει μέσα σε 58 λεπτά, 52.500 χιλιάδες likes και οι ευχές του κόσμου από κάτω είναι αναρίθμητες. Όπως δήλωσε και η ίδια η ηθοποιός/σχεδιάστρια στην περιγραφή της φωτογραφίας της «η ευτυχία και η κοιλίτσα δεν κρύβονται πια» και η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες είχε επιστρατεύσει όλες τις ενδυματολογικές της γνώσεις για να την κρύψει.

Όπως είναι απολύτως φυσιολογικό ήθελε να ανακοινώσει στους δικούς της χρόνους αυτό το ευχάριστο γεγονός στους followers της, αλλά μέχρι τότε δεν μπορούσε και να μείνει «σιωπηλή» στα social. Οπότε επέλεγε να φορέσει κομμάτια που δεν πρόδιδαν το χαρμόσυνο αυτό νέο. Μερικά από αυτά πέτυχαν τον σκοπό τους, μερικά όπως «μαρτυρούσαν» τις αλλαγές στο σώμα της αλλά και στις στυλιστικές της επιλογές.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τη δεύτερη κατηγορία: τα outfits που «πρόδιδαν» την εγκυμοσύνη της πριν η ίδια θελήσει να το πει. Και μετά από αυτό το «πρώιμο maternity style» ανυπομονούμε να δούμε τους επόμενους μήνες όλες τις εμφανίσεις της. Με το καλό Αθηνά!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 μεγάλες και πρακτικές τσάντες για κομψές εμφανίσεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss