H Alexa Chung φόρεσε το κλασσικό μάλλινο ζακετάκι με τον πιο στιλάτο τρόπο

Λέγεται συχνά ότι υπάρχει στυλ στην απλότητα. 

Tι καλύτερο από ένα σύνολο που αποτελείται από τα πιο απλά και διαχρονικά wardrobe staples που με κάποιον τρόπο δείχνουν μοντέρνα και σύγχρονα. Η Alexa Chung επέλεξε τα σωστά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει λόγος τα αγαπημένα μας φθινοπωρινά ρούχα να είναι υπερβολικά «περίπλοκα».

H Chung ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram φορώντας μια ζακέτα σε camel απόχρωση κι ένα μπλε τζιν σε ίσια γραμμή σε συνδυασμό με μαύρες μπαλαρίνες. Τα κομμάτια αυτά πιθανότατα υπάρχουν ήδη σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα παγκοσμίως, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η εμφάνιση θα μπορούσε πολύ εύκολα να αντιγραφεί.

Ενώ κάθε στοιχείο τoυ outfit της είναι basic, το look διατηρεί τον διαχρονικό του χαρακτήρα λόγω της κλασικής παλέτας χρωμάτων. To καμηλό, το μαύρο και το τζιν είναι από τα πιο χαρακτηριστικά του φθινοπώρου αφού επιστρέφουν ως βασικές αποχρώσεις κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει λόγος ένα τέλειο φθινοπωρινό outfit να είναι υπερβολικό και εδώ η Chung το αποδεικνύει:

Δες επίσης: Η στυλίστρια του «Sex and the City» εξηγεί γιατί άλλαξε τα ρούχα των κοριτσιών μετά τη 2η σεζόν«Sex and the City» εξηγεί γιατί άλλαξε τα ρούχα των κοριτσιών μετά τη 2η σεζόν

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss