H Bella Hadid βγήκε με τις φίλες της και φόρεσε το corset top που θα λατρέψεις

Η Bella Hadid είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας style icons. Τολμηρή και αυθεντική, έχει δείξει πολλές φορές το αληθινό της πρόσωπο στα social media, κάτι που την κάνει αξιαγάπητη σε όλους. Φέτος, και ειδικά αυτή την περίοδο θεωρείται το πιο hot πρόσωπο της μόδας, αφού η ίδια περπάτησε σε όλα τα catwalks των πιο διάσημων σχεδιαστών. Δεν είναι όμως μόνο τα ρούχα με την οποία τη βλέπουμε στην πασαρέλα, που εντυπωσιάζουν, αλλά και τα outfits ου δημιουργεί για τις δικές της off duty εμφανίσεις. Και φροντίζει να ανεβάζει όλα της τα looks στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Bella Hadid εμπνεύστηκε τη νέα τάση στο μακιγιάζ – Το jawline highlight έγινε viral στο TikTok

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, και μετά το τέλος όλων αυτών των shows που είχε σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες της μόδας, η Bella αποφάσισε να βγει έξω με τις φίλες της στο απόλυτο girls night out! Για μία τέτοια βραδιά, χρειάζεσαι και το ανάλογο ντύσιμο φυσικά και έτσι το διάσημο μοντέλο έκανε ένα άρκως εντυπωσιακό σύνολο σε total black. Η όλη αισθητική του ακολουθούσε το ενημερωμένο gothcore trend, δηλαδή την τάση που έχει επαναφέρει το goth στοιχείο στα ρούχα μας και το στυλ μας, ήδη από τον περασμένο χειμώνα. Μαύρα ρούχα, δαντέλες, αλυσίδες και διαφάνειες, όλα μαζί συνθέτουν ένα σκοτεινό σκηνικό, που είναι ότι πιο updated για μία βραδιά με χορό. 

Το βραδινό look της Bella Hadid με το ανατρεπτικό top.
Πιο συγκεκριμένα, η Bella απόλαυσε την έξοδο της, επιλέγοντας να φορέσει μία maxi φούστα σε στυλ tiered, με εξωτερικές τσέπες και trimmings και ένα μαύρο, corset, με κορδέλες που έδεναν στη μέση. Το πιο δυνατό, ίσως, στοιχείο του gothcore trend. Αν δει, όμως, κανένας με π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss