H Cameron Diaz αποσύρθηκε από την υποκριτική και είναι μια χαρά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Οι ηθοποιοί πολλές φορές έχουν παίξει σε χαρακτηριστικές ταινίες, και έχουν συνδέσει το όνομα τους με διάφορους ρόλους, ωστόσο σε πολλοί ήταν εκείνοι που στην πορεία χάθηκαν.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και η Cameron Diaz, η οποία μετά το μεγάλο μπαμ στο Mask με τον Jim Carrey είχε πολλές μεγάλες επιτυχίες, ωστόσο εδώ και πολύ καιρό έχει έρθει το φινάλε στην υποκριτική και πλέον είναι οριστικό.

Παλαιότερα είχε αναφέρει σε εκπομπή της Gwineth Paltrow στο YouTube: “Απλώς αποφάσισα ότι ήθελα διαφορετικά πράγματα από τη ζωή μου. Πάλευα σκληρά για τόσο καιρό, δουλεύοντας, φτιάχνοντας ταινίες και είναι κουραστικό. Δεν έκανα πραγματικά χώρο για την προσωπική μου ζωή. Ειρήνη. Έχω μια ειρήνη στην ψυχή μου. Τελικά φρόντισα τον εαυτό μου”.

Στις συνθήκες που γίνονται οι ταινίες ανέφερε: «Όταν δημιουργείς μια ταινία, είναι μια τέλεια δικαιολογία. Είσαι εκεί για 12 ώρες την ημέρα για μήνες και δεν έχεις χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Οι ηθοποιοί είναι φυλακισμένοι.»

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο EW, δήλωσε πως είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια της (την κόρη της και τον σύζυγό της, Benji Madden) αλλά και στο οινοποιείο της με το κρασί Avaline που έχει και δεν νιώθει ότι θέλει να επιστρέψει σύντομα στην υποκριτική.

Συγκεκριμένα είπε: “Η Avaline είναι η μόνη καθημερινή δουλειά που κάνω, πέρα από το να είμαι σύζυγος και μητέρα κα είναι πολύ σημαντική. Αισθάνομαι ότι είναι τα πάντα και περίμενα έτσι ώστε να κάνω όλα τα άλλα πράγματα, για να μην έχω περισπασμούς. Δεν ψάχνω να κάνω κάποια ταινία ξανά αυτό το διάστημα. Θα το κάνω γενικά; Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα. Ίσως. Ποτέ δεν λέω ποτέ. Αλλά, δεν θα μπορούσα να φανταστώ το να είμαι μητέρα με ένα παιδί στο πρώτο έτος της ηλικίας του, και να πρέπει να βρίσκομαι στο πλατό πάνω από τη μισή μέρα μακριά του. Δεν θα ήμουν η μαμά που είμαι τώρα, αν είχα επιλέξει να το κάνω σε κάποιο άλλο στάδιο της ζωής μου”.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss