H Charlize Theron δε θέλει σχέση και προτιμάει να είναι μόνη – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Aν μας έβαζαν να επιλέξουμε (με το… ζόρι) μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες του Χόλιγουντ σίγουρα μέσα στις επιλογές μας θα ήταν και η Charlize Theron, που πραγματικά κάθε χρόνο γίνεται και πιο ωραία, όπως αποδεικνύεται.

Η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar ‘s Process Issue πως δεν νιώθει έτοιμη για σχέση: «Κάποιος ενδιαφέρθηκε να κάνει κάτι μαζί μου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19. Ήταν απλώς μια βαθιά βουτιά σε μια σχέση. Και ήμουν όπως, δεν ξέρω αν θέλω να είμαι… Απλώς αισθάνομαι τόσο εκτός από όλο αυτό».
Έχει δύο κόρες, τη 10χρονη Τζάκσον και την 7χρονη Όγκουστ και έχει επικεντρωθεί στα κορίτσια της και όπως λέει, κάνει ό,τι μπορεί για να τις εντυπωσιάσει στην κουζίνα: «Όταν τα παιδιά μου λένε: “Μαμά, κανείς δεν φτιάχνει τα ζυμαρικά καλύτερα από σένα” τίποτα δεν να το πλησιάζει αυτό».
Κατέληξε λέγοντας: «Μπορώ ειλικρινά να το πω αυτό, στη ζωή μου δεν νιώθω μοναξιά. Μόλις απέκτησα τα παιδιά μου, δεν είναι ότι αντικατέστησα κάτι. Εξακολουθώ να «πυροβολώ». Απλώς πιστεύω ότι οι προτεραιότητές μας, είναι ένα σημαντικό κομμάτι».
Το 2019 σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Closer» αποκάλυψε ότι είναι πάνω από 5 χρόνια μόνη της, ωστόσο έχει αφοσιωθεί στο πως θα μεγαλώσει τα δυο της παιδιά και αυτό σίγουρα είναι κάτι που της αρκεί. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι σημαντικό για μένα να είμαι με ένα άτομο που είναι γενναιόδωρο, μορφωμένο και με αίσθηση του χιούμορ… …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss