H διάρκεια για την ταινία Αvatar: The Way Of The Water επιβεβαιώθηκε και είναι εντυπωσιακή – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το Avatar αποτελεί την πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών και είναι σίγουρο ότι άλλαξε πολλά στο είδος με την κινηματογράφηση του, ενώ πλέον τα sequel αρχίζουν και είναι έτοιμα. Μάλιστα το The Way Of The Water θα προβληθεί φέτος τα Χριστούγεννα. H ταινία θα έχει εντυπωσιακή διάρκεια, μιας και είναι στα 192 λεπτά (3 ώρες και 12 λεπτά), 30 λεπτά μεγαλύτερη από την πρώτη. Πάντως η ταινία έρχεται πίσω από τον Τιτανικό, που έχει το μεγαλύτερο ρεκόρ με 194, για κινηματογραφική προσπάθεια του James Cameron.
[embedded content]
H ταινία είναι αναμφίβολα πολυαναμενόμενη και είναι σχεδόν δεδομένο πως θα σπάσει τα ταμεία. Τι θα γίνει αν η πατώσει η ταινία Avatar: The Way of Water; Ο ίδιος ο James Cameron αποκάλυψε το πλάνο του και θα κλείσει το franchise σαν τριλογία, αν οι εισπράξεις δεν ικανοποιήσουν την Disney.
Στο Total Film δήλωσε τα εξής: “Η αγορά μπορεί να μας πει ότι είμαστε τελειωμένοι σε τρεις μήνες, ή μπορεί να είμαστε μισοτελειωμένοι, που σημαίνει πως αν δεν έχει τα ανάλογα έσοδα θα μας πουν: “Εντάξει, ας ολοκληρώσουμε την ιστορία με την τρίτη ταινία και ας μην συνεχίσουμε ατελείωτα”. Βρισκόμαστε σε έναν διαφορετικό κόσμο τώρα από ό,τι όταν έγραφα τα σενάρια. Είναι το διπλό χτύπημα, η πανδημία και το streaming. Ή, αντιθέτως, ίσως θυμίσουμε στον κόσμο τι σημαίνει να πηγαίνεις στο σινεμά. Αυτή η ταινία σίγουρα το κάνει αυτό. Το ερώτημα είναι: πόσοι άνθρωποι νοιάζονται τώρα; Αυτές είναι ασύλληπτα ακριβές ταινίες. Πριν από την πανδημία ήταν μια αμφιλεγόμενη επιχειρηματική υπόθεση να κάνεις μια ταινία που κοστίζει τόσο πολύ. Σε αυτό το σημείο, πρέπει απλώς να συνεχίσουμε και να δούμε τι θα συμβεί με τις τρεις ώρες μιας σχεδόν εξωφρενικής εμπειρίας”.
Ο σκηνοθέτης James Cameron στο Empire Magazine πριν καιρό ανέφερε πως δεν δέχεται παράπονα για την διάρκεια της επερχόμενης ταινίας, από την στιγμή που πολλοί κάθονται και παρακολουθούν σειρές στην τηλεόραση, οι οποίες κρατάνε ακόμα και 8 ώρες.
Συγκεκριμένα δήλωσε: “Δε θέλω να ακούσω κανέναν να γκρινιάζει για τη διάρκεια …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss