H DIY μάσκα προσώπου που πρέπει να γνωρίζεις για να κάνεις detox στην επιδερμίδα σου

Η επιδερμίδα του προσώπου μας του προσώπου μας καθημερινά επιβαρύνεται λόγω της ρύπανσης. Όπως καταλαβαίνεις αυτοί οι παράγοντες σε συνδυασμό με το βαρύ και το συχνό μακιγιάζ επιβαρύνουν το δέρμα μας. Κάπως έτσι, είναι καλό επενδύσουμε σε μια αποτελεσματική detox θεραπεία, την οποία θα εφαρμόζουμε μια φορά την εβδομάδα. Πόσο μάλλον, αν αυτή είναι και DIY. Γιατί; Με αγνά υλικά θα δημιουργήσουμε τη τέλεια μάσκα που θα σβήσει τις ατέλειες και θα χαρίσει αίσθηση απαλότητας και φροντίδα σε βάθος.
Τα υλικά που χρειαζόμαστε:

μαγιά μπύρας
γάλα
μέλι
μισό γιαούρτι

Η προετοιμασία:
Αναμειγνύουμε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγιά μπύρας με ένα κουταλάκι του γλυκού γάλα. Αφήνουμε το μείγμα να φουσκώσει για 30 λεπτά σε ζεστό αέρα. Όταν φουσκώσει το μείγμα, προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας μέλι και μισή κουταλιά γιαούρτι και μετά χτυπάμε όλα υλικά.
Στη συνέχεια εφαρμόζουμε τη μάσκα που δημιουργήσαμε στο πρόσωπο, και την αφήνουμε να στεγνώσει για 10 λεπτά. Τέλος, αφαιρούμε την πάστα με χλιαρό νερό και ταμπονάρουμε το πρόσωπό μας με ροδόνερο για να σφίξουν οι πόροι της επιδερμίδας μας.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss