H Dua Lipa έκανε ένα ωραίο twist στο φόρεμά της για να δείχνει πιο ανοιξιάτικο

Η τραγουδίστρια είναι πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα μόδας!

Τώρα που ήρθε η άνοιξη, έχουμε αρχίσει να βάζουμε στην άκρη τις φαρδιές μας φόρμες και τα πλεκτά του χειμώνα. Σύμφωνα με τις πασαρέλες για τη σεζόν S/S 2021, σύντομα θα δεις πολλά κομμάτια που διαθέτουν φουσκωτά μανίκια και ψυχεδελικά prints. Αναμένουμε επίσης και την επιστροφή των παπουτσιών με πανύψηλη πλατφόρμα. Όλα αυτά είναι πολύ διασκεδαστικά, αλλά ίσως λίγο υπερβολικά -για ορισμένους- για την καθημερινότητά τους.

Μία από τις δημοφιλείς τάσεις που θα υιοθετήσεις πιο εύκολα όμως, είναι η εμφάνιση των παιχνιδιάρικων statement ντεκολτέ, όπως αυτό που βλέπουμε, για παράδειγμα, στο δαντελένιο φόρεμα με κολάρο της Dua Lipa. Η προσέγγιση της Dua Lipa στο trend είναι αρκετά απλή, πράγμα που την καθιστά και για εσένα τον ιδανικό τρόπο να εισάγεις αυτήν την εντυπωσιακή λεπτομέρεια στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Στης 3 Μαρτίου, η ποπ τραγουδίστρια κοινοποίησε μια φωτογραφία στο Instagram φορώντας ένα μπορντό φόρεμα με λευκά πουά από τον οίκο Marc Jacobs και το συνδύασε με αρβύλες Doc Martens. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, η Lipa επέλεξε μια τσάντα από την ανερχόμενη εταιρεία Mowalola και ένα βελούδινο κόκκινο scrunchie για τα μαλλιά της. Το φόρεμα της Lipa, είχε επίσης ένα διακριτικό κολάρο από δαντέλα. Η 25χρονη ξέρει ξεκάθαρα πώς να πειραματιστεί με ένα από τα πιο hot trends του χειμώνα.

Έχουμε δει χιλιάδες fashionistas τους τελευταίους μήνες να φοράνε κομμάτια με statement κολάρα σε στυλ «school girl». Τα υπενθυμίσουμε πως τα statement κολάρα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αναβαθμίσεις την εμφάνιση σου μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Όλα τα meetings μας γίνονται μέσω του διαδικτύου τώρα και τα κολάρα είναι ο απλούστερος και ωραιότερος τρόπος για να κάνεις καλή εντύπωση. Μπορείς απλά να το βάλεις και θα κάνει μεγάλη διαφορά σε ολόκληρο το outfit σου ή τουλάχιστον στο πάνω μέρος του. 

Δες επίσης: Μόδα και αριστοκρατία: 7 γαλαζοαίματες που έγιναν μοντέλα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss