H Elizabeth Hurley εντυπωσίασε με ημίγυμνες φωτογραφίες στα χιόνια – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


H Elizabeth Hurley ειδικότερα στην δεκαετία του ’90 αποτέλεσε μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη και απόλυτα δικαιολογημένα. Και σήμερα πάντως δεν πάει πίσω και μάλιστα βάζει κάτω πολλές με την… μισή της ηλικία.

Στα 55 της, η ηθοποιός-μοντέλο αποφάσισε να φωτογραφηθεί τοπλες στα χιόνια με το κάτω μέρος ενός λευκού μπικίνι, και ένα γούνινο παλτό, με φόντο ένα χιονισμένο τοπίο. Στην ανάρτηση της εικόνας έγραψε: «Πώς θα μπορούσα να αντισταθώ;».

Αυτό προκάλεσε και αντιδράσεις από τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής «Good Morning Britain», Πιρς Μόργκαν, που τις χαρακτήρισε «ανατριχιαστικές» δεδομένου ότι συνήθως ο 19χρονος γιος της είναι αυτός που την φωτογραφίζει. Ωστόσο, τόνισε πως η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ είναι εντυπωσιακή, αν και τόνισε πως θα έπρεπε να «φορέσει ρούχα».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ναι δείχνει υπέροχη, αλλά τι κάνεις Λιζ; Λίγο χιόνι και τα βγάζεις όλα στην φόρα; Και ποιος τράβηξε τις φωτογραφίες; Ο 19χρονος γιος σου, είπες, ότι τραβά τις φωτογραφίες; Δεν είναι ανατριχιαστικό αυτό; Τι είναι όλα αυτά! Είναι αυτό που αποκαλούμε στην δουλειά διψασμένο και ανατριχιαστικό’».

Η συμπαρουσιάστριά του έσπευσε να υπερασπιστεί την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, λέγοντας: «Δεν μπορείς να κατηγορείς τους άλλους ανθρώπους ότι είναι διψασμένοι, όταν εσύ βρίσκεσαι στην τηλεόραση και έχεις τουλάχιστον άλλες δύο στήλες και είσαι σε κάθε podcast».

Για την ιστορία όπως ανέφερε και η ίδια η Elizabeth Hurley, τις φωτογραφίες της τράβηξε η 80χρονη μητέρα της.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss