H Esther επιστρέφει εντυπωσιακά στην ταινία Orphan: First Kill – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Οι ταινίες τρόμου πολλά χρόνια τώρα, έχουν καταφέρει να προσφέρουν αρκετές δυνατές στιγμές, με το Orphan να είναι μια από εκείνες που είχαν συζητηθεί πολύ στο συγκεκριμένο είδος.

Πλέον έχουμε την ταινία prequel Orphan: First Kill. H σκηνοθεσία είναι του William Brent Bell, το σενάριο από τον David Coggeshall και η ταινία έχει να κάνει με την Lena Klammer, που δραπετεύει από μια Ρώσικη ψυχιατρική κλινική και πάει στην Αμερική, ώστε να παριστάνει την χαμένη κόρη μιας πλούσιας οικογένειας. H πρεμιέρα θα γίνει στις 19 Αυγούστου.
Θα επιστρέψει η Isabelle Fuhrman που είχε τον ρόλο του παιδιού, αλλά και η Julia Stiles. Παράλληλα, τον ρόλο της νεαρής Esther (και body double της Fuhrman) έχει η Kennedy Irwin, ενώ παίζουν επίσης οι Rossif Sutherland, Matthew Finlan, Morgan Giraudet, Hiro Kanagawa, Jade Michael, Samantha Walkes, κ.α.
[embedded content]
[embedded content]
Να θυμήσουμε η υπόθεση για την ταινία Orphan είναι η εξής: Ένα νεαρό ζευγάρι με δύο παιδιά υιοθετεί ένα κοριτσάκι, την Έστερ, η οποία μοιάζει προικισμένη και πολύ συμπαθητική. Ο ερχομός της στην οικογένεια, όμως, συνοδεύεται από μια σειρά ανησυχητικών γεγονότων τα οποία αρχίζουν να υποψιάζουν τη μητέρα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss