H Gal Gadot έκλαψε με την ταινία Wonder Woman 1984 – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


H ταινία Wonder Woman 1984, δεν έχει λάβει και την πιο θετική ανταπόκριση με ανάμεικτες ως και αρνητικές κριτικές και από το κοινό, ωστόσο η Gal Gadot αποκάλυψε πως έχει πολλά συναισθήματα για αυτήν.

Σε συνέντευξη της στο HELLO! Magazine (via MSN) δήλωσε πως δεν μπορεί να αναφερθεί στην συγκεκριμένη στιγμής της ταινίας που συγκινήθηκε, αλλά δεν της έχει συμβεί στο παρελθόν. Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία όσο είναι στον χώρο, καθώς δεν ένιωσε σαν ηθοποιός, παραγωγός ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό που αισθάνθηκε ήταν σαν να βλέπει τον εαυτό της ως ένα μικρό κοριτσάκι που παρακολουθεί αυτόν τον εξαιρετικό χαρακτήρα να κάνει πολύ όμορφα πράγματα. Και αποκάλυψε πως δεν κλαίει εύκολα και το κρατάει για ξεχωριστές περιπτώσεις.

Στo sequel του Wonder Woman σκηνοθέτιδα είναι και πάλι η Patty Jenkins, πρωταγωνίστρια φυσικά η Gal Gadot, ενώ villain θα είναι η Kristen Wiig στον ρόλο της villain Δρ. Μπάρμπαρα Αν Μινέρβα, ενώ παίζουν επίσης οι Chris Pine, Ravi Patel, Gabriella Wilde, Natasha Rothwell, κ.α. Παράλληλα ο Pedro Pascal θα παίξει τον supervillain Maxwell Lord, ενώ ο Hans Zimmer θα επιστρέψει για να συνθέσει τη μουσική.

Η ταινία Wonder Woman 1984 η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, έρχεται σε σύγκρουση με τη Σοβιετική Ένωση κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου στη δεκαετία του ’80 και αντιμετωπίζει έναν τρομερό εχθρό με το όνομα Cheetah και όχι μόνο.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss