H γκρίνια της Ιωάννας Τούνη και τα «μούτρα» του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για την καθημερινότητα τους.

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.
Αφού λοιπόν αρχικά οι δυο τους έβαλαν τέλος σε όλα τα σενάρια χωρισμού, ακολούθησε η αποκάλυψη του φύλου του παιδιού και στη συνέχεια η συμβίωσή τους. Το ζευγάρι βρίσκεται μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης αφού η γνωστή Influencer μένει στη συμπρωτεύουσα.

Η Ιωάννα Τούνη το απόγευμα της Τετάρτης δημοσίευσε μια σειρά από ιστορίες στο Instagram μέσα από τα οποία έκανε τα παράπονα της στους διαδικτυακούς της φίλους.
«Είμαι σε ένα κανάλι για τον Δημήτρη, έχει μίτινγκ, είχα την ευγενή καλοσύνη να του πω πάμε μαζί στα γραφεία στην Barking Well μην με πας σπίτι και κάνεις κύκλους στην Αθήνα. Εγώ συνεχίζω να περιμένω… Τα είπα και ξελάφρωσα», είπε μεταξύ άλλων στα βίντεο ενώ πάνω στα stories της έγραψε: «Πού είναι τα διαδικτυακά μου κολλητάρια; Είστε έτοιμοι για λίγη διαδικτυακή γκρίνια;».

Όταν η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε (επιτέλους) στο σπίτι της με τον μέλλοντα πατέρα του παιδιού της βρέθηκε αντιμέτωπη με τα «νεύρα» του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Αγάπη μου τι έχεις φτιάξει;», είπε η ινφλουένσερ όσο εκείνος μαγείρευε. Το μοντέλο – παρουσιαστής της απάντησε «έλα ρε Ιωάννα τώρα», με εκείνη να του απαντάει «Καλά δεν σε είπα και κουτσό, ε ρε νεύρα, εγώ περίμενα στο μίτινγκ 5 ώρες αυτός νευρίασε».

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss