H Jennifer Aniston και τα Dior φορέματα έχουν μία «ιστορία αγάπης» που μας γυρίζει 20 χρόνια πίσω

Από το 2002, όταν και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Emmys με ένα vintage Dior nude φόρεμα στο πλευρό το Brad Pitt, η Jennifer Aniston δεν έχει σταματήσει να ανατρέχει στον αγαπημένο της γαλλικό Οίκο Μόδας κάθε φορά που δεν θέλει να ρισκάρει με το red carpet look της.

Aπό το γλυκό «κορίτσι της διπλανής πόρτας», σε έναν από τους πιο αγαπητούς τηλεοπτικούς ρόλους της σύγχρονης ιστορίας της TV (για την «Rachel Green» και τα «Φιλαράκια» μιλάμε), μέχρι τον γάμο με τον Brad Pitt και το «Morning Show» που την οδήγησε πέρυσι στα Emmys, η Jennifer Aniston έχει κερδίσει με το σπαθί της τον τίτλο της «πιο αγαπητής ΤV star». Και έχει και ένα πολύ σημαντικό, επαγγελματικό success story: έχει κάνει με τρόπο ομαλό τη μετάβαση από τηλεοπτική ηρωίδα σε κινηματογραφική πρωταγωνίστρια. Έχει αποδείξει το ερμηνευτικό της ταλέντο και το υποκριτικό της φάσμα και δεν έχει εγκλωβιστεί στην μανιέρα της «αστείας και όμορφης, μα προσιτής γυναίκας».

Η εξέλιξη της καριέρας της Aniston δεν είχε όμως πορεία ανάλογη με αυτή του στυλ της. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Η 51χρονη ηθοποιός ήξερε από πολύ νεαρή ηλικία το ύφος των ρούχων που την κολακεύει και δεν ξέφυγε ποτέ από τις αγαπημένες της μονοχρωμίες (πόσα L.B.D. μπορεί να έχει άραγε στη ντουλάπα της;), από τα 90s slip dresses και από τα στράπλες κομμάτια που τόσο αγαπάει να επαναλαμβάνει στο κόκκινο χαλί.

Μία άλλη ενδυματολογική της εμμονή έχει να κάνει με τον Οίκο Dior που τον προτιμάει σταθερά για τα red carpet looks της από το 2002 όταν και φόρεσε για πρώτη φορά σε επίσημο event Dior φόρεμα δια χειρός John Galliano. Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλα τα εμβληματικά Dior gown της τα τελευταία 2020 με δικό μας, προσωπικό αγαπημένο το τελευταίο της στα χθεσινά βραβεία Emmys.
Το vintage Dior, μαύρο, slip dress της Αniston μαζί με το Νeil Lane περιδέραιό της ήταν μία όαση στην digital version των τηλεοπτικών βραβείων. Και την ευχαριστούμε γι’ αυτό… αυτήν και την αγάπη της για τα Dior looks.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 jeans για τις πιο cool φθινοπωρινές εμφανίσεις σου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss