H Kate Winslet τραυματίστηκε στην νέα της ταινία και πήγε στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς είναι καλά – Cineramen

Mandatory Credit: Photo by Stacey Newman/REX/Shutterstock (9049740b) Kate Winslet ‘The Mountain Between Us’ premiere, Toronto International Film Festival, Canada – 10 Sep 2017

Βαθμολόγησε το άρθρο

Τραυματίστηκε η Kate Winslet κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για την νέα της ταινία, Lee, ωστόσο πήγε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Η ηθοποιός κατά την διάρκεια μιας σκηνής (στην Κροατία όπου γίνονται τα γυρίσματα) παραπάτησε και τραυματίστηκε στο πόδι. Μετά την εξέτασή της, οι γιατροί έκριναν πως δεν χρειάζεται νοσηλεία και έτσι έφυγε, χωρίς να νοσηλευτεί.
Εκπρόσωπός της, είπε στην Daily Mail πως γλίστρησε και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους: «Είναι καλά και θα συνεχίσει τα γυρίσματα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, αυτή τη βδομάδα».
Η ταινία, με τίτλο «Lee», θα παρουσιάζει τη ζωή και τις εμπειρίες της φωτορεπόρτερ, καθώς ταξιδεύει στην πρώτη γραμμή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και προσπαθεί να αποκαλύψει τις φρικτές αλήθειες των Ναζί. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Έλεν Κούρας, η οποία είχε συνεργαστεί ξανά με τη Γουίνσλετ ως διευθύντρια φωτογραφίας στο «Eternal Sunshine of the Spotless Mind» του 2004.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss