H Kylie Jenner μόλις υιοθέτησε το απόλυτο Y2K hair trend και είναι αγνώριστη

H Kylie Jenner είναι αναμφίβολα μια από τις πιο τολμηρές celebrities αφού πειραματίζεται διαρκώς με την εικόνα της. Η 25χρονη αδερφή των Kardashians έχει κυριολεκτικά κάνει τα πάντα στα μαλλιά της ενώ είναι αυτή που θα δοκιμάσει πρώτη όλα τα νέα, μεγάλα trends. 
Η αλήθεια είναι πως το φυσικό χρώμα των μαλλιών της (μαύρο) της ταιριάζει όσο τίποτε άλλο, δεν είναι λίγες όμως οι φορές που η Kylie μας ξαφνιάζει ευχάριστα με το καινούριο της look. Kάτι ανάλογο συνέβη πριν μερικά 24ωρα αφού η 25χρονη αποκάλυψε τη νέα απόχρωση των μαλλιών της, η οποία αγγίζει το σκούρο κόκκινο.

H Kylie Jenner άλλαξε μαλλιά και είναι μια άλλη
Η διάσημη τηλεπερσόνα-επιχειρηματίας φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού CR Fashion Book της Carine Roitfeld, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Το outfit, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της είχαν εμφανείς επιρροές από τη δεκαετία του ’90, όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Η Jenner απέκτησε μακριά, κόκκινα μαλλιά με πολύ κοντή φράτζα ενώ τα φρύδια της έδειχναν πιο λεπτά από ποτέ. Το πιο πιθανό σενάριο θέλει την Kylie να φορά περούκα αφού μια τόσο μεγάλη αλλαγή θα ήταν αρκετά παράτολμη.

Το μυστικό της Hailey Bieber για juicy και λαμπερά χείλη με 2 προϊόντα του νεσεσέρ

Όσον αφορά τα φρύδια της, έχει χρησιμοποιηθεί ειδική τεχνική μακιγιάζ. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη εμφάνιση της Kylie δίχασε τους fans. Eσένα πώς σου φ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss