H Margot Robbie θα είναι πρωταγωνίστρια σε νέα ταινία Pirates Of The Carribean που θα αποθεώνει τις γυναίκες – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Αίχαμε αναφέρει την άποψη μας για μια από τις απογοητεύσεις του 2017, το Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, με το franchise να εχει δυο ακόμα νέα project, όπως έγινε γνωστό.

Υπάρχει η επιβεβαίωση πως θα γίνει πλέον reboot, στο οποίο δεν θα συνεχίσει ο Johnny Depp στο franchise του Pirates Of The Carribean. Ο δημιουργός του Chernobyl από το HBO, Craig Mazin, θα αναλάβει το reboot σε συνεργασία με τον Ted Elliot, που είχε κάνει το σενάριο για τις τέσσερις πρώτες ταινίες του franchise και πλέον έχουμε ένα άλλο project.

Σε μια ακόμα ταινία ωστόσο η Margot Robbie είναι πρωταγωνίστρια του Pirates Of The Carribean, καθώς θα έχει τον βασικό ρόλο, ενώ στο team είναι και η σεναριογράφος του Birds of Prey, Christina Hodson και όπως ανέφερε θα έχει πολύ “girl power”, αλλά ακόμα είναι νωρίς για να μιλήσει εκτενέστερα. Δεν γνωρίζει ακριβώς το περιεχομενο, ωστόσο θα αποθεώνει τις γυναίκες και την δυναμική τους. Περιμένουμε περισσότερα στο μέλλον.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss