H Margot Robbie αποφάσισε απο μόνη της να φιλήσει τον Brad Pitt γιατί δεν θα είχε ξανά την ευκαιρία – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Ο Damien Chazelle, βραβευμένος σε πιο νεαρή ηλικία με Όσκαρ σκηνοθέτης για το «La La Land», θα κάνει την ταινία Babylon που εστιάζει στην Χρυσή Εποχή του Hollywood, τη δεκαετία του 1920, και συγκεκριμένα το μεταίχμιο αλλαγής από το βωβό κινηματογράφο στον ομιλούντα.

H Margot Robbie αποκάλυψε πως αποφάσισε να φιλήσει τον Brad Pitt κι ας ήταν εκτός σεναρίου, μιας και δεν θα είχε ξανά αυτή την ευκαιρία. Δήλωσε τα εξής: «Δεν ήταν στο σενάριο. Σκέφτηκα: “Πότε θα μου δοθεί ξανά η ευκαιρία να φιλήσω τον Brad Pitt;”. Ας το κάνω». Πως ήταν αυτή η εμπειρία σύμφωνα με την Robbie: «Ήταν, απλά, υπέροχα!».
Μάλιστα κατάφερε να προσθέσει τη συγκεκριμένη σκηνή, παρά το ότι δεν κατάφερε να ξεγελάσει τον σκηνοθέτη στο ότι απλά ήθελε να φιλήσει τον Brad Pitt. Ανέφερε η Robbie: «Κι εγώ είπα: “Ε, λοιπόν, κάνε μου μήνυση. Μπορεί να μην ξαναεμφανιστεί αυτή η ευκαιρία…”». Ωστόσο ο Chazelle ενθουσιασμένος με την σκηνή είπε: «Κάντε το ξανά. Αυτό πραγματικά λειτουργεί!».
Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο «Hollywood Babylon» του Κένεθ Άνγκερ και έχει την εξής υπόθεση: Λος Άντζελες, δεκαετία του 1920 Αυτό είναι το ντεκόρ για μια ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής, ακολουθώντας την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων στη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Χόλιγουντ.
Είναι κατάλληλη άνω των 17 και παράλληλα η εναρκτήρια σκηνή έχει διάρκεια πάνω από μισή ώρα και θυμίζει… Φελίνι, ενώ αποκαλύφθηκε πως θα έχει διάρκεια 188 λεπτών (3 ώρες και 8 λεπτά).
[embedded content]
H Margot Robbie σε συνέντευξη της στο WSJ ανέφερε πως την… διέλυσε η συγκεκριμένη ταινία, καθώς στα γυρίσματα αυτά είναι η πιο σκληρή δουλειά την ζωή της και αφοσιώθηκε στον συγκεκριμένο ρόλο και ήταν συνεχώς στα… κόκκινα. Η ηθοποιός μάλιστα δίνει την πιο απίστευτη ερμηνεία που έχει δει ποτέ του ο Eric Roberts. Την συγκρίνει μάλιστα και με το πρωταγωνιστικό δίδυμο από τη ταινία “Ποιος Φοβάται …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss