H Marvel δεν θα αντικαταστήσει ψηφιακά τον Chadwick Boseman στo sequel του Black Panther – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Μια μεγάλη και αναπάντεχη απώλεια για το χώρο της υποκριτικής καθώς ο ηθοποιός Chadwick Boseman (γνωστός για τον ρόλο του Black Panther) έφυγε από την ζωή σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη που είχε με τον καρκίνο.

Έδινε μάχη με τον καρκίνο στο παχύ έντερο από το 2016 χωρίς να δημοσιοποιήσει το θέμα, και τους τελευταίους μήνες είχε φτάσει σε τερματικό στάδιο. Η οικογένεια του ανέφερε: «Ήταν πραγματικός μαχητής. Ο Chadwick πέρασε πολλά και σας χάρισε πολλές από τις ταινίες που αγαπήσατε τόσο πολύ.»

O Chadwick Boseman ήταν πεπεισμένος πως θα ξεπερνούσε το πρόβλημα υγείας με τον καρκίνο, θα ανακτούσε τα χαμένα του κιλά και θα ήταν έτοιμος για το sequel του Black Panther, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα.

Στις φήμες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό για… ψηφιακή αντικατάσταση του Chadwick Boseman στo sequel του Black Panther, η παραγωγός της Marvel, Victoria Alonso, απάντησε κατηγορηματικά: “Όχι. Υπάρχει μόνο ένας Chadwick και δεν είναι μαζί μας. Ο βασιλιάς μας, δυστυχώς, έχει πεθάνει στην πραγματικότητα, όχι μόνο στον φανταστικό κόσμο, και θέλουμε λίγο χρόνο για να δούμε πως θα επιστρέψουμε στην ιστορία και τι θα κάνουμε για να τιμήσουμε αυτό το κεφάλαιο που ήρθε και ήταν τόσο απρόσμενο, τόσο επίπονο, τόσο φρικτό, πραγματικά. Πρέπει να σκεφτούμε προσεκτικά τι θα κάνουμε, και πώς, και να σκεφτούμε πώς θα τιμήσουμε το franchise”.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss