H Meghan Markle πάντα έδινε στην «ανακύκλωση ρούχων» τον πιο royal αέρα

Πέντε items που φόρεσε δεύτερη -και τρίτη- φορά και απέδειξε ότι το βασιλικό στυλ δε χρειάζεται να είναι one-time-only. 

Ο κόσμος ανέκαθεν παρακολουθούσε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Κάθε τι που έκαναν, από το πιο μεγάλο μέχρι το πιο μικρό, γινόταν το hot issue της ημέρας. Οι δημόσιες εμφανίσεις που έρχονται μαζί με τους royal titles, όμως, ποτέ δεν απασχολούσαν μόνο για τον καθαρά κοινωνικό και πολιτικό τους χαρακτήρα. Τουλάχιστον όχι τον μέσο άνθρωπο που περίμενε την άφιξη των royals και για έναν ακόμα λόγο: τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Ήδη από τα νεότερα χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ μπορούσες να διακρίνεις ότι και η ίδια η μονάρχης προσπαθούσε να επικοινωνήσει μέσα από τις επιλογές της στο κομμάτι του styling. Η διάκριση των χρωμάτων στα ρούχα ή ένα εμβληματικό piece μέσα από τη μεγάλη σειρά από κοσμήματα που έχει στην κατοχή της πάντα απέπνεαν έναν πολύ συγκεκριμένο χαρακτήρα. Τον σοβαρό. Τον μετρημένο. Τον δυναμικό. Αλλά και τον απόμακρο.

Σε αυτό το τελευταίο κομμάτι είναι που διαφέρει η νέα γενιά των royals. Η μόδα είναι επικοινωνία και το μήνυμα, τώρα, είναι διαφορετικό. Τόσο η Kate Middleton όσο και η Meghan Markle -που πλέον έχει απαλλαγεί κι επίσημα από τα βασιλικά καθήκοντα- πάντα ήθελαν να δείχνουν ότι βρίσκονται κοντά στον κόσμο. Και πώς θα το κάνουν αυτό; Κρατώντας τις συνήθειες του μέσου ανθρώπου, όπως με το να φορέσουν για δεύτερη φορά -και τρίτη και plus- το ίδιο item, γιατί είναι ok. 

Με ένα scroll στη συνέχεια θα δεις μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά re-wear moments της Δούκισσας του Sussex.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss