H νέα σειρά που θα βασιστεί σε μερικά από τα κορυφαία βιβλία φαντασίας και θα κάνει χαμό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Οι τηλεοπτικές προσπάθειες τα τελευταία χρόνια έχουν μια σταθερά ανοδική πορεία και μια ακόμα σειρά φαντασίας που θα γίνει είναι το “Raven’s Shadow”, η οποία βασίζεται σε μερικά από τα κορυφαία βιβλία στον χώρο, αυτα του Anthony Ryan.

Όπως αναφέρει το Deadline, η σειρά βιβλίων φαντασίας είχε μια πρώτη τριλογία (2013 – Blood Song, 2014 – Tower Lord και 2015  το Queen of Fire) και μετά μια πιο πρόσφατη διλογία (The Wolf’s Call (2019) και The Black Song (2020)) θα γίνει σειρά από την Lone Wolf Pictures.
Η υπόθεση του βιβλίου Queen of Fire (στο οποιο θα βασιστεί η σειρά) εστιάζει σε πέντε χαρακτήρες, οι οποίοι μοιράζονται ένα πεπρωμένο, σε ένα κόσμο μαχόμενων εθνών και ανελέητης πολιτικής. Η Lyrna είναι μια φυλακισμένη πριγκίπισσα που αναδύεται για να ηγηθεί μιας αυτοκρατορίας. Η Reva, είναι μια νεαρή εύπορη γυναίκα, που απάχθηκε από το σπίτι της και εκπαιδεύτηκε για να σκοτώνει. Η The Woman, είναι μια σκληρή και αδίστακτη ψυχή στο σώμα μιας όμορφης γυναίκας. Ο θρυλικός πολεμιστής Vaelin, που κατέχει ένα χάρισμα, γνωστό ως το Τραγούδι του Αίματος και η Frentis, που είναι ανίσχυρη στη μαγεία της The Woman και που αναγκάζεται να σκοτώνει αθώους.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss