H νέα ταινία Planet Of The Apes θα ανανεώσει το franchise και θα είναι τελείως διαφορετική – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Σε μια κουρασμένη σειρά ταινιών (ειδικά με το τραγικό remake του Planet of Apes του 2001), μας ήρθε το 2011 το Rise of the Planet of the Apes, και μια ακόμα καλύτερη δεύτερη ταινία, ενώ και για το War For The Planet Of The Apes είχαμε γράψει την γνώμη μας.

Eίχαμε αναφέρει ότι ο σκηνοθέτης του The Maze Runner, Wes Ball θα είναι πίσω από τις κάμερες για μια νέα ταινία, η οποία θα παραμείνει στο πνεύμα της τριλογίας που προηγήθηκε, με τους σεναριογράφους τους Rick Jaffa και Amanda Silver να βοηθούν σε αυτό. Επίσης ο νέος σεναριογράφος Josh Friedman ια δώσει κάτι καινούργιο στο franchise με νέα ωραία πράγματα και έτσι με αυτό το συνδυασμό παλιών και καινούργιων οι θεατές σίγουρα θα είναι ευχαριστημένοι.
Mετά την διάσπαση της Fox και την ενσωμάτωση της στην Disney αυτή είναι η πρώτη ταινία που ανακοινώνεται για το franchise και στο παρελθόν οι Matt Reeves (The Batman) και Andy Serkis είχαν αναφέρει πως θα ήθελαν περισσότερες ταινίες, ωστόσο τους πρόλαβαν τα γεγονότα.
Πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος των 20th Century Studios, Steve Asbell, ανακοίνωσε πως η παραγωγή σε λίγο διάστημα μέσα το καλοκαίρι και ενώ δεν θα είναι sequel (ούτε βέβαια και reboot) θα έχει μια κάποια σχέση με τα όσα έγιναν στις προηγούμενες ταινίες.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss