H νέα ταινία The Raid δεν θα είναι και τόσο… remake – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ποιος θα το περίμενε όταν το 2011 βγήκε η ταινία The Raid: Redemption, προερχόμενη από την Ινδονησία και με budget που μετά βίας έφτανε το $1 εκ, να κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία. Όχι απλά έκανε μεγάλη θραύση αλλά και μια σειρά από διακρίσεις σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο και η μεγάλη απήχηση στο κοινό των Η.Π.Α την κατέστησε μια από τις πιο αγαπητές περιπέτειες των τελευταίων ετών και μια από τις καλύτερες ταινίες πολεμικών τεχνών που είδαμε ποτέ και απέκτησε και sequel.

Με το Raid 2 να έχει κυκλοφορήσει το 2014 και πολλούς να αναρωτιούνται γιατί δεν είδαμε και τρίτη ταινία, τα νέα που έρχονται δεν ξέρουμε αν είναι καλά για τους fans, μιας και τελικά ανακοινώθηκε εδώ και καιρό remake που θα γίνει.
Ωστόσο, όπως έχει προκύψει εδώ και λίγες μέρες δεν θα είναι και ακριβώς remake. Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας, Patrick Hughes θα είναι κάτι σαν επαναπροσδιορισμός της original, αλλά χωρίς να γίνει… copy-paste και δεν μπορεί να πει κάτι παραπάνω.
O Michael Bay θα ενώσει τις δυνάμεις του με τους Patrick Hughes και τον σκηνοθέτη των δυο ταινιών Gareth Evans για λογαριασμό του Netflix. Η νέα ταινία εκτυλίσσεται στην Philadelphia και θα εστιάζει στην ανεύρευση ενός καρτέλ. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία.
Η υπόθεση για την original ταινία ήταν η εξής: Μια επίλεκτη ομάδα ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας κάνει έφοδο στο πιο περιβόητο γκέτο της Τζακάρτα, το οποίο ελέγχει ο διαβόητος κακοποιός Τάμα. Εντελώς απροσδόκητα, ο νεοσύλλεκτος Ράμα θα ηγηθεί της προ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss