H νέα ταινία τρόμου που αποθεώνει ο Martin Scorsese – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το είδος έχει καταφέρει να προσφέρει αρκετές δυνατές στιγμές και το ίδιο επιχειρεί έκανε πριν μερικούς μήνες και η ταινία τρόμου X, η οποία πλέον έχει και prequel με τίτλο Pearl. Για αυτό μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ο Martin Scorsese.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως όλες οι ταινίες του Ti West έχουν μια απίστευτη ενέργεια και μια σπάνια, αγνή, αμείωτη αγάπη για τον κινηματογράφο και αυτό μπορεί να το νιώσει κανείς σε κάθε καρέ. Για το prequel του «X», Pearl ανέφερε πως έχει 102 άγρια, μαγευτικά, βαθιά (τονίζοντας την λέξη) ανησυχητικά λεπτά. Συμπλήρωσε με τις εξής φράσεις: “Ο West και η μούσα και δημιουργική του σύντροφος Mia Goth ξέρουν πραγματικά πώς να παίζουν με το κοινό τους… πριν ρίξουν το μαχαίρι στο στήθος μας και αρχίσουν να το στρίβουν. Ημουν ενθουσιασμένος, μετά ταράχτηκα, μετά τόσο ταραγμένος που δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ. Αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω να παρακολουθώ.”
Η ταινία έχει πρωταγωνίστρια την Mia Goth και είχε γυριστεί μαζί με το X. Eξελίσσεται το 1918, κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και εξερευνά την προέλευση του Pearl, του κακόβουλου χαρακτήρα από την οriginal ταινία. Τα γεγονότα εξελίσσονται πριν από την ταινία X και εξερευνούν το πως η καλύβα στην φάρμα, εκεί όπου έλαβε χώρα το μακελειό, χρησιμοποιήθηκε σαν οικοτροφείο κατά τη διάρκεια του πολέμου.
H σκηνοθεσία είναι και πάλι από τον Ti West, ενώ εκτός της Mia Goth παίζουν οι David Corenswet, Tandi Wright, Matthew Sunderland, Emma Jenkins-Purro, κ.α.
[embedded content]
Η πρώτη ταινία X εξελίσσεται στα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss