H Olivia Palermo φοράει την ιδανική απόχρωση για αυτόν τον φθινοπωρινό καιρό

Δες το dark orange φόρεμά της και ανακάλυψε στην πράξη πώς φοριέται το πορτοκαλί και τον Οκτώβριο.

Η entrepreneur και style icon, Olivia Palermo, βρίσκεται στο Μιλάνο αυτές τις ημέρες και χθες έκανε μία από τις πιο κομψές της εμφανίσεις με ένα σκούρο πορτοκαλί Tommy Hilfiger φόρεμα στα Digital Green Carpet Fashion Awards στο Μιλάνο, ένα event που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά παρουσιάζοντας το πρώτο digital green carpet. Τα Green Carpet Fashion Awards είναι μια συνεργασία των Eco-Age και Camera Nazionale della Moda Italiana (CNMI), τα οποία έχουν ενώσει εδώ και τρία χρόνια τις δυνάμεις τους προκειμένου να τιμήσουν και να επικοινωνήσουν τα όσα έχουν καταφέρει γύρω από το θέμα της βιωσιμότητας στη μόδα.

Η Olivia Palermo φόρεσε ένα πορτοκαλί φόρεμα με ανοιχτή πλάτη από την Spring 2019 TommyXZendaya capsule collection, που έχει συν-σχεδιαστεί με την global ambassador του brand Zendaya, ενώ είναι εμπνευσμένο από τις γυναίκες ‘70s. Το φόρεμα είναι φτιαγμένο στο χέρι στην Ινδία, ενώ αρχικά είχε φορεθεί από την Chopra στο Cannes Film Festival το Μάϊο του 2019.

Ο Tommy Hilfiger εργάζεται σκληρά ώστε να μην υπάρχει πια το «στίγμα» του να ξαναφορέσει κανείς το ίδιο look, συνδυάζοντας εκ νέου τα looks προκειμένου να τιμήσει τους πόρους και τη δημιουργικότητα που έφεραν το κάθε ρούχο στο φως. Η δράση αυτή αποτελεί μέρος του φιλόδοξου προγράμματος Make It Possible, τη δέσμευση υπέρ της βιωσιμότητας που έχει κάνει το brand, προκειμένου να δημιουργεί Μόδα Που Δεν Σπαταλά Τίποτα και Καλωσορίζει τους Πάντες.
Ιnfo: Οι συλλογές Tommy Hilfiger είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα σε επιλεγμένα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σημεία πώλησης, καθώς και στο tommy.com.
Δες επίσης: Μήπως ήρθε η στιγμή να ανανεώσεις τη συλλογή από μάσκες προσώπου;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss