H Olivia Wilde ήταν ήδη style icon πριν γνωρίσει τον Harry Styles

Η ηθοποιός φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές.

Η Olivia Wilde έχει γίνει talk of the town αυτές τις ημέρες λόγω του φημολογούμενου ειδυλλίου της με τον νεαρό τραγουδιστή Harry Styles. Η 36χρονη ηθοποιός-παραγωγός έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της τα τελευταία χρονια ενώ θεωρείται μια από τις πιο κομψές γυναίκες στο χώρο του θεάματος. Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις αφού η διάσημη ηθοποιός γνωρίζει καλά το παιχνίδι της μόδας με αποτέλεσμα οι ενδυματολογικές της επιλογές να είναι σχεδόν πάντα αξιοζήλευτες.

Αυτό που διακρίνουμε κοιτώντας φωτογραφικό υλικό από τα looks της είναι πως το στυλ της Olivia Wilde βασίζεται σε ένα πλήθος επαναλαμβανόμενων, μη αποτυχημένων συνδυασμών, οι οποίοι μπορούν εύκολα να διοχετευθούν και στη δική σου ντουλάπα. Μονόχρωμα σύνολα, chic κοστούμια και εντυπωσιακά maxi φορέματα αποτελούν τις κύριες επιλογές της ηθοποιού στο πέρασμα του χρόνου.

Δυναμική και καλαίσθητη, η Wilde υποστηρίζει άψογα ένα ανδρόγυνο ντύσιμο και δεν είναι λίγες οι φορές που το έχει φορέσει παραδίδοντας μαθήματα στυλ. Στην καθημερινότητά της στρέφεται προς το streetstyle με τα τζιν παντελόνια να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεών της.

Η Olivia Wilde σε επίσημη πρεμιέρα ταινίας που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles.

Δες επίσης: Πού μπορείς να βρεις τα πιο cool T-Shirts με τον ωροσκόπο σου;

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της Olivia μέχρι και σήμερα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss