H prequel σειρά για το The Witcher δεν ήθελε να το… παρατραβήξει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Με το The Witcher, για το οποίο σας αναφέραμε αναλυτικά την άποψη μας έχει εδώ και λίγο καιρό μερικές καταιγιστικές εξελίξεις με τον Henry Cavill, ενώ πλεον έχουμε ένα ακόμα trailer για μια spinoff σειρά που θα βγει σύντομα.

Το The Witcher: Blood Origin είναι prequel σειρά, έχει 4 επεισόδια και εξελίσσεται 1200 χρόνια πριν τον Geralt, όταν ο Vesemir ξεκινάει το δικό του ταξίδι ως Γητευτής και ο μυστηριώδης Deglan τον κάνει δικό του χάρις το Lau of Surprise.
Τα επεισόδια θα είναι 4 και όχι 6, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί (και ανακοινωθεί επίσημα), καθώς η showrunner Declan de Barra ανέφερε πως αποφάσισε να κόψει δυο επεισόδια για να αναπτύξει χαρακτήρες και στόρι, ώστε να μην το… παρατραβήξουν. Αυτό θα το διαπιστώσει και ο κόσμος, όπως δήλωσε καθώς θα κυλήσει πιο καλά η σειρά στα μάτια τους.
Showrunner είναι η Declan de Barra, ενώ η αντίστοιχη του The Witcher, Schmidt Hissrich είναι εκτελεστική παραγωγός και παίζουν οι Sophia Brown, Laurence O’Fuarain, Michelle Yeoh, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis, Dylan Moran, Jacob Collins-Levy, Lizzie Annis, Huw Novelli, Francesca Mills, κ.α. Η πρεμιέρα είναι στις 25 Δεκεμβρίου.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss