H reboot σειρά American Gigolo μπήκε στην λίστα μας – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Σίγουρα κάποιοι από εσάς που έχετε αναμνήσεις από παλιές ταινίες, θα θυμάστε την ταινία American Gigolo με τον Richard Gere, κι ας μην το είχατε σκεφτεί, πλέον πρέπει να ετοιμαστείτε για reboot σειρά.

Η σειρά εστιάζει στον Julian Kaye, ο οποίος αποφυλακίζεται μετά από 15 χρόνια και μια άδικη καταδική και εστιάζει στις πολύπλοκες σχέσεις του με την πρώην σύντροφο του Michelle, την ταραγμένη μητέρα του και τους ανθρώπους που τον πρόδωσαν. Καθώς ο Julian πασχίζει να συμφιλιώσει τον συνοδό που υπήρξε στο παρελθόν με τον άνδρα που είναι σήμερα, η ντετέκτιβ Sunday αναζητά την αλήθεια γύρω από τον φόνο που έστειλε τον Julian άδικα στη φυλακή και στην πορεία αποκαλύπτει μια πολύ μεγαλύτερη συνωμοσία.
O Jon Bernthal έχει τον βασικό ρόλο στην σειρά American Gigolo του Showtime, που είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του David Hollander (Ray Donovan). Συμπρωταγωνιστές είναι οι Rosie O’Donnell (SMILF), Lizzie Brocheré (Falling Water), Gabriel LaBelle (Dead Shack), Leland Orser (Ray Donovan), Wayne Brady (The Wayne Brady Show), κ.α. H πρεμιέρα είναι στις 9 Σεπτεμβρίου.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss