H Rosie Huntington ποζάρει με τα παλτό της και παραδίδει μαθήματα στυλ

Το μοντέλο εντυπωσιάζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η Rosie Huntington-Whitely είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα των τελευταίων ετών, με πολλές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της. Αν δεν την έχεις δει σε κάποιο show όπου μάγευε τα πλήθη ως άγγελος της Victoria’s Secret, ίσως τη θυμάσαι από τη συμμετοχή της στην ταινία Transformers: Dark of the moon. 

Η 33χρονη καλλονή φημίζεται άλλωστε για την καλαισθησία και τη φινέτσα της ενώ μαζί με τον σύζυγό της Jason Statham, αποτελούν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια του Hollywood. Το top model είναι γνωστό πως προτιμά την ανάμειξη κομψών, μινιμαλιστικών items με signature αξεσουάρ μεγάλων Οίκων.

O λογαριασμός της στο Instagram είναι πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα μόδας και όχι άδικα. Κρίνοντας, λοιπόν, από τις φωτογραφίες της στα social media, διακρίνουμε πως η Rosie αγαπά τις πιο διαχρονικές, neutral αποχρώσεις, επιλέγοντας πανωφόρια σε μαύρο, λευκό και μπεζ χρώμα. Καλό θα ήταν να επενδύσεις κι εσύ σε παρόμοια παλτό, τα οποία θα ταιριάξεις με όλα σου τα ρούχα, δημιουργώντας ξεχωριστά σύνολα.

Μην ξεχνάς πως είμαστε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν τον επίσημο ερχομό του φετινού χειμώνα οπότε είναι η κατάλληλη περίοδος για να αναζητήσουμε τα πανωφόρια που θα μας κρατήσουν ζεστές και ταυτόχρονα κομψές. 

Στην gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τις 5 καλύτερες εμφανίσεις της Rosie Huntington καθώς και τα αγαπημένα της παλτό για αυτήν τη σεζόν.

View this post on Instagram

??

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Δες επίσης: Πώς φοράνε οι Ελληνίδες celebrities το πιο διαχρονικό fashion trend

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @rosiehw

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss