H σειρά Stranger Things επικράτησε του Obi-Wan Kenobi – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Eδώ και καιρό ακούμε για την σειρά με τον Ewan McGregor που επιστρέφει ως Obi-Wan Kenobi, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 25 Μαίου μέσα από την πλατφόρμα του Disney+ και το ίδιο συνέβη με την τέταρτη σεζόν του Stranger Things στο Netflix.

Η δεύτερη επικράτησε πανηγυρικά της πρώτης (βέβαια να αναφέρουμε πως είχε περισσότερα επεισόδια και μεγαλύτερο background, αν και το Kenobi ήταν εξίσου πολυαναμενόμενο), καθώς είχε πάνω από 5.1 δισεκατομμύρια λεπτά προβολών, έναντι 1 δισ. στις πρώτες τρεις μέρες από την πρεμιέρα τους .
Obi-Wan Kenobi
Στο cast είναι οι Hayden Christensen ως Darth Vader (Sith Lord Anakin), Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie. Η σειρά θα διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του Revenge of the Sith, ενώ στην σκηνοθεσία είναι η Deborah Chow και η πρεμιέρα ήταν με διπλό επεισόδιο.
[embedded content]
Stranger Things
Tα πρώτα στοιχεία για την τέταρτη σεζόν είναι τα εξής: “Είμαστε χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε και επίσημα ότι η παραγωγή του ‘Stranger Things 4’ βρίσκεται σε εξέλιξη — και ακόμα πιο χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την επιστροφή του Hopper. Αν και δεν σας φέρνουμε καλά νέα για τον ‘Αμερικάνο μας’, καθώς είναι φυλακισμένος σε ένα έρημο τοπίο στην Χερσόνησο της Καμτσάτκας, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει κινδύνους ανθρώπινους… και μη. Εν τω μεταξύ, πίσω στις ΗΠΑ, ένας νέος τρόμος αναδύεται, κάτι που ήταν θαμμένο εδώ και καιρό, κάτι που συνδέει τα πάντα. Η 4η σεζόν γίνεται η μεγαλύτερη και πιο τρομακτική από όλες και ανυπομονούμε να την δουν όλοι. Στο μεταξύ, προσευχηθείτε για τον Αμερικάνο”.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι από τους Matt Duffer και Ross Duffer και πρωταγωνιστούν οι Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfh …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss