H Sony προσφέρει δωρεάν παιχνίδια PS4 και ζητάει από τους παίκτες να μείνουν σπίτι

Η Sony ανακοίνωσε την πρωτοβουλία Play At Home παρέχοντας δωρεάν δύο παιχνίδια ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε και ειδικό ταμείο 10 εκατομμυρίων δολαρίων για την υποστήριξη των δημιουργών indie παιχνιδιών.

Με την πρωτοβουλία Play at Home της Sony, οι κάτοχοι PlayStation 4 θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν και να παίξουν δωρεάν δύο παιχνίδια. Συγκεκριμένα τα Uncharted: The Nathan Drake Collection και Journey, τα οποία μπορεί να κατεβάσει κάποιος ακόμη και χωρίς συνδρομή PS Plus. Μάλιστα το Drake Collection περιλαμβάνει τρία επιμέρους remastered παιχνίδια της σειράς, τα Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves και Uncharted 3: Drake’s Deception.

Συγκεκριμένα σε Γερμανία και Κίνα, αντί για το Uncharted παρέχεται δωρεάν το Knack 2. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα έως και τις 5 Μάϊου κι αν τα προσθέσεις έως και την τελευταία ημέρα στη βιβλιοθήκη σου, θα είναι δικά σου για πάντα. Βέβαια, ίσως το downloading χρειαστεί λίγη παραπάνω ώρα αφού η Sony πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει πως θα περιορίσει τις ταχύτητες download τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη, λόγω της γενικότερης αύξησης που έχει παρατηρηθεί λόγω κορωνοϊού.

Παραμένουμε ασφαλείς και παίζουμε, χωρίς χρέωση, το Uncharted: The Nathan Drake Collection και το Journey, από 16 Απριλίου έως 6 Μαΐου. #PlayAtHome

Μαζί με τα δωρεάν παιχνίδια, η Sony δημιούργησε και ένα ειδικό ταμείο αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να υποστηρίξει τους δημιουργούς των indie παιχνιδιών. Μία ενέργεια που θα αποκαλύψει περισσότερα η ιαπωνική εταιρία στο κοντινό μέλλον.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss