H spinoff σειρά για τον Berlin από το La Casa De Papel – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το «La Casa de Papel» έκανε τεράστια επιτυχία, ωστόσο εμείς έχουμε μείνει στην τέταρτη σεζόν, μιας και θεωρούμε πως η σειρά πήρε την κάτω βόλτα, αλλά όπως φαίνεται η ζωή συνεχίζεται και… τηλεοπτικά.

Ο Berlin θα έχει την δική του spinoff σειρά και αυτή αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 και θα εκτυλίσσεται πριν τα γεγονότα του La Casa de Papel και θα μας δείξει τον Berlin να ετοιμάζει την πρώτη του ληστεία με τη δική του συμμορία. Στο βιντεάκι παρακάτω υπάρχει μάλιστα και η παρουσίαση των χαρακτήρων.
Την σειρά ανακοίνωσε πριν καιρό ο ίδιος ο ηθοποιός Pedro Alonso που τον υποδύεται, κατά την διάρκεια ενός event με αφορμή το φινάλε του La Casa De Papel, στο Palacio Vistalegre, στην Μαδρίτη. Θα παίξουν και οι Michelle Jenner στον ρόλο της Keila που είναι εξπέρ στους υπολογιστές, Tristán Ulloa ως τον φιλάνθρωπο καθηγητή Damián και δεξί χέρι του Berlin, Begoña Vargas στον ρόλο της ασταθούς Cameron, Julio Peña Fernández ως τον αφοσιωμένο Roi και Joel Sánchez ως Bruce, έναν άνθρωπο που παθιάζεται με την δράση.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss