H Στέγη ετοιμάζει ένα μεγάλο street party στη γειτονιά του Νέου Κόσμου

To Onassis Stegi Block Party θα γίνει στους δρόμους γύρω από τη Στέγη. 

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση σας προσκαλεί να βγείτε στη γειτονιά του Νέου Κόσμου, εκεί όπου η ζωή δεν σταματά ποτέ, και να γιορτάσετε με ένα απελευθερωτικό street party, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου.
Ένα εκρηκτικό line-up που θα ανακοινωθεί σύντομα, διεθνή και εγχώρια ονόματα πολυσυλλεκτικών ήχων, όμορφος-νέος-κόσμος και πολλές ακόμη εκπλήξεις μέχρι οι δείκτες του ρολογιού να δείξουν 12. Σημείο συνάντησης, οι δρόμοι γύρω από τη Στέγη.

Ηλεκτρονικοί ήχοι, αφρο-beats, θρακιώτικη ψυχεδέλεια, γαλαξιακά synths, χιπ-χοπ ρίμες, ανεβαστικά kids sessions, άφθονο party mood και πολλές ακόμη εκπλήξεις σας περιμένουν στις οδούς Ευρυδάμαντος και Γαλαξία στον Νέο Κόσμο. Μείνετε συντονισμένοι.Σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό της Στέγης για το 2022 – 2023, μεταξύ άλλων θα απολαύσουμε το Tectonics 2022, που για τέταρτη χρονιά αποκαλύπτει νέες συγγένειες μεταξύ διαφορετικών μουσικών ειδών, το καθιερωμένο μουσικό φεστιβάλ Borderline Festival στη 12η εκδοχή τους, το Big Bang Festival στην 7η εκδοχή του και Μια Γέφυρα Μουσικής πάνω από τη Συγγρού vol. 8, σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπως και μια απρόσμενη μουσική συνάντηση Πέρα από τη θάλασσα, όπου ο Παύλος Παυλίδης διασκευάζει και παρουσιάζει 18 τραγούδια του Γιάννη Μαρκόπουλου.Διαβάστε επίσης
Onassis Culture 2022 – 2023: Ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός της Στέγης σε 1.357 λέξεις

Ο Ιταλός σκηνοθέτης Ρομέο Καστελούτσι επιστρέφει στη Στέγη με το «Bros»

Το Ίδρυμα Ωνάση στο 45o Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss