H ταινία Becky απέκτησε sequel από το… πουθενά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Τα franchise στο Χόλιγουντ δίνουν και παίρνουν εδώ και πολλά χρόνια με πολλές ταινίες να κάνουν πολύ μεγάλη επιτυχία, ωστόσο δεν περιμέναμε να αποκτήσει και άλλο sequel για την ταινία Becky.

Από το… πουθενά λοιπόν θα έχουμε το sequel Becky 2: The Wrath of Becky, με την Lulu Wilson να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ υπάρχει και η προσθήκη του Seann William Scott (American Pie). Η ταινία θα είναι σε σκηνοθεσία Matt Angel και Suzanne Coote και σ’ αυτή η Becky θα τα βάλει με τον Darryl, τον αρχηγό μιας φασιστικής οργάνωσης.
Η υπόθεση για την πρώτη ταινία είναι η εξής: Mια έφηβη, η Becky, πηγαίνει ένα Σαββατοκύριακο μαζί με τον πατέρα της, Jeff, εκδρομή σε ένα εξοχικό σπίτι δίπλα στη λίμνη προκειμένου να πλησιάσουν ξανά ο ένας τον άλλον μιας που η μεταξύ τους σχέση ήταν κάπως ψυχραμένη. Σύντομα όμως, η απόδρασή τους αυτή παίρνει αναπάντεχη τροπή όταν μία ομάδα κατάδικων που το έχουν σκάσει, κάνει ξαφνικά την εμφάνισή της. Ο επικεφαλής αυτών των κακοποιών είναι ο αμείλικτος Dominick, ο οποίος εισβάλλει απροειδοποίητα μέσα στην κατοικία τους.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss