H ταινία Lightyear δέχεται σωρεία αρνητικών κριτικών στο IMDB – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Στην νέα spinoff ταινία Lightyear ο Chris Evans θα δανείσει την φωνή του στον κεντρικό χαρακτήρα του Buzz Lightyear (από τις ταινίες Toy Story φυσικά) και έγινε γνωστό πως υπάρχουν 3 post credit σκηνές, οπότε καλό είναι να περιμένετε μετά το τέλος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ταινία περιλαμβάνει τον γυναικείο χαρακτήρα Hawthorne (σε φωνή Uzo Aduba), που έχει σημαντικό ρόλο στην ταινία και ανταλλάσσει ένα φιλί με άτομο του ίδιου φίλου. Μπορεί αρχικά η σκηνή να κόπηκε, ωστόσο μετά τις αντιδράσεις αρκετών υπαλλήλων της Disney επαναφέρθηκε, κάτι που δεν άρεσε σε μερικές χώρες. Συγκεκριμένα, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά και πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής δε θα δείξουν την ταινία, καθότι υπάρχει “παραβίαση των προτύπων περιεχομένου των μέσων ενημέρωσης της χώρας.” Αυτό προκάλεσε και την… επιδρομή χρηστών στο IMDB με “βομβαρδισμό” αρνητικών κριτικών με την συντριπτική πλειοψηφία να βαθμολογία με 1 αστέρι.

Σκηνοθέτης είναι ο Angus MacLane, ενώ η ταινία παρουσιάζει την ιστορία προέλευσης του Buzz Lightyear, του ήρωα που ενέπνευσε το παιχνίδι. Ένας θρυλικός Space Ranger που απέκτησε γενιές θαυμαστών.
Aκούγονται εκτός από τον Evans επίσης οι Keke Palmer, Dale Soules, Taika Waititi, Peter Sohn, Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez, Isiah Whitlock Jr.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Mass
12/06/2022

H ταινία Persuasion του Netflix έχει μπει στην λίστα μας
16/06/2022

Ελληνικές cult ταινίες: Κλεφτρόνι και Τζέντλε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss